bugün

kemalistlerin iq seviyesi

Fikir akımlarını tümden aynı seviyesizlikte görmek ne kadar garabetse akside tutuculuktan öte gitmez notunu düştükten sonra..
Kemalistlerin eline cumhuriyet sunulmamış sâdece emânet edilmiştir. Osmanlının son zamanları ve cumhuriyet dönemi boyunca hâkimiyet hiç bir zaman bu ülkenin erklerinin elinde olmadı. Batılı bâtıl sistem ortak olabileceği kuklalar kullandı genelde. Din, cumhuriyetçilik, laiklik, son yirmi yıldır demokrasi kavramları öne çıksa da sistemin hınzır iştahı sebebi ile isimlerin değişmesi bir beis olmadı ve hepsini az veya çok kullanmayı bildiler itiraz edenlerin de sonu pek güzel olmadı.
Savaşlarla bu ülkenin yabancılardan kurtulduğunu zanneden okumuş insan hâlâ varsa bilmeliler ki Mısır'da, Suriye'de ve bir çok ülkede adamlar savaşmadan çıktılar zâten. Yeni dünyâ sisteminde halkları direkt olarak yönetmekten ziyâde anlaşmalı erkler vâsıtası ile idâre eden adını ne koyduğunuzu bilemediğim bu kuvvetler Türkiye'de darbelerle veya etkin oldukları yerel imkanlar ile balans ayarlarını pekâla yaptılar.
Velhâsıl hakâret etme gayretinde olduğunuz kemalistlerinde, âdâba mugayir sözlerinizle küfretmeye çalıştığınız (ki hakedip haketmemesi mesele değildir, söz sahibinin ederi kadardır, sizin ederinizi siz bilirsiniz.) Düne kadar Allah dostu, bu gün Allah düşmânı yarın ne ilan edileceği belli olmayan kişilerde kullanılmaktan öteye pek gidememişlerdir diye zannediyorum.