bugün
- fenerbahçe12
- berhan şimşek'in kadına şiddet görüntüleri3
- 5 eylül 2026 fenerbahçe beşiktaş maçı40
- yarın kpssye girecek yazarlar12
- uyuşturucu2
- togg t6x3
- beşiktaş9
- dün gece ne oldu14
- enayimiknatisii36
- ekşi sözlük8
- çocuklara verilen farklı isimler12
- anın görüntüsü25
- saraca finch house3
- ölüm9
- dansöz izleme keyfi12
- gocu51
- sözlük yazarlarının salatalıkları21
- aziz yıldırım12
- saraca097
- insan olmaya ceyrek kala26
- hangi renksiniz17
- elleri güzel erkek nasıl oluyor sorunsalı13
- serhat kılıç13
- güneş kremimi yenilemem lazım diyen erkek12
- iş kazasında ölen işçiye tali kusur3
- açık oylayan yazar ne demek istiyor13
- 05 09 2026 silvermist'e ciğer ısmarlamam14
- amerikada hasidik yahudi avı başlaması8
- 4 eylül 2026 başakşehir galatasaray maçı32
- israil olmasa orta doğu nasıl olurdu21
- ismail kartal9
- ne yazarsanız yazın anında gerçeğe dönüşseydi8
- tai lung38
- kumral erkek3
- özledim mesajına verilecek cevaplar13
- kerem aktürkoğlu8
- fusya semsiyeli yabanci8
- online listesinden manita beğenmek7
- sözlükteki şer çetesi12
- sözlükte herkesin avcı olması12
- geleneksel ciğer ısrmarlama şenlikleri9
- sözlükteki zorbalar12
- ölümün delilinin olmadığı gerçeği4
- s'i l v'e r m'i s t28
- geceye bir söz bırak8
- kendin hakkında gereksiz bir bilgi bırak6
- uzak durulası insan modelleri5
- bik bik dondurma yapsın da görelim6
- flört uygulaması eşleşme algoritması2
- regex2
işi gücü mazlum coplamak, gaz fişeğiyle çocuk öldürmek, abuk şeylere ceza yazıp sorun çıkarmak olan ve gerçek olaylara müdahil olmaktan korkan hükümet neferleri. Ben şehrin azıcık kıyısında bir yerde oturuyorum ( polis ve belediye sınırlarında merak ederseniz ) kaç kere kurşun atıldı bilmiyorum ama artık polisi aramıyorum zira polisi aradığımda dalga geçiyor ve abuk şekilde bezdiriyorlar. Bir şekilde durumu anlattıktan sonra da polisin p si ortada yok. Bizim canımız o kadar ucuz mu? Erkekliğiniz silahsızlara mı söküyor, çocuklara mı hamile kadınlara mı? Çıkıp en ufak hakkımı arasam döver, hakaret eder, gazlar, coplar, sular ve belki kurşunlar hayatımı karartır veya bitirirsiniz ama. Çıkarın o silahları hakkını vermiyorsunuz. Bu teşkilatla bir anım da fetöcü bir polisin hocalarıma benim fetö aleyhtarı konuşmalarımı kesmem için haber yollatmasıydı ( cemaat okulunun yıldız öğrencisiydim etkiyi düşünürseniz mantıklı gelir ). Bir ara fetö yuvasıydı. Temizliyoruz diyorlar inşallah öyledir.
Vallahi ben jandarmayı özledim. Onlar benimdi, onlar bizdi, onlar bizim için buradaydı. Maviyi boşver yeşili isterim ben.
Edit: Sanaldan coplayamadığınız için eksiliyorsunuz değil mi lan? Üniforma dışında kedi gibisiniz? Eşek kadar kalkanın arkasına sığınmayınca savunmasız mısınız? Taş filan atmam ben korkma, şiddetten nefret ederim canlıları incitmem, çocuk öldürmem ben arkadaş. Benim sözlerim konuşur.
işbu entry benim küçüklüğümden sevdiğim polis amcalarla sınırda çatışan kahramanları muaf tutularak yazılmıştır. Sizin mavinize can kurban.
Vallahi ben jandarmayı özledim. Onlar benimdi, onlar bizdi, onlar bizim için buradaydı. Maviyi boşver yeşili isterim ben.
Edit: Sanaldan coplayamadığınız için eksiliyorsunuz değil mi lan? Üniforma dışında kedi gibisiniz? Eşek kadar kalkanın arkasına sığınmayınca savunmasız mısınız? Taş filan atmam ben korkma, şiddetten nefret ederim canlıları incitmem, çocuk öldürmem ben arkadaş. Benim sözlerim konuşur.
işbu entry benim küçüklüğümden sevdiğim polis amcalarla sınırda çatışan kahramanları muaf tutularak yazılmıştır. Sizin mavinize can kurban.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar