bugün
- ak partililerin apoya villa yaptırması15
- sabahları nefret edilen şeyler15
- nasuh mahruki5
- 20 ilde yeni nesil suç örgütü 155 gözaltı7
- sarapci koala hatayi19
- kibarhergele6
- gocu'ya lakap buluyoruz kampanyası19
- menemene soğan koyup ülkeyi ikiye bölmek8
- sanatımı ekşi sözlükte icra etmeye karar vermem11
- okeyde taş çalma yöntemleri4
- iremga11
- günün sorusu6
- elissa4
- bademli yeşil zeytin3
- yazarların kulaklığında şu an çalan şarkı13
- kolları damarlı erkek11
- dönerciye gidip beni şaşırt demek7
- eksi almak icin girdi yazmak6
- deniz gül3
- günün şarkısı7
- çeçenistan danışmanının cübbeli ahmet'i ziyareti7
- yalın dinleyen erkek3
- hamferdi yazarlar6
- bu işin içinde bir iş var4
- arkadaşlar oha gammaz olmuşum2
- kendi cenazene erken gelmek5
- akepenin statü konusunu bilinçli ezdirmiş olması2
- sözlükte her gün bir yazarı şımartıyoruz2
- lotus esprit3
- gazze de enkazdan 17 yeni ceset çıkarılması4
- yılbaşı gecesinin diğer gecelerden farkı olmaması7
- perde asmak4
- sol frame de entry girebilecek başlık bulamamak4
- suriye de mahsur kalmış yobaz bacılar4
- 13 eylül 2026 galatasaray kocaelispor maçı28
- dövmesiz bir kızı gelin getirmek6
- teknorot2
- kafasına güneş gözlüğü takan erkek4
- kadınların güçlü erkek tercihi19
- ailem güvende2
- 12 eylül 2026 konyaspor trabzonspor maçı6
- poğaça kokusuna direnmek3
- anın fotoğrafı20
- tolkien4
- dolar2
- sözlük yazarlarının kombinleri14
- para tip fizik olmadan bir kız nasıl etkilenir11
- ericsson jb9882
- sözlükte eğlence arayan yazarlar10
- arkadaşlar artık kombinlerinizi görmek istemiyoruz40
steam'da 49 tl Türkçe dil destekli psikoz bir oyun.Dışardan gelen seslere kafayı takmamak mümkün değil. Kulaklıkla oynamak ayrı keyif veriyor. Malum ortamlarda da yerini almış durumda. Farklı bir deneyim ile güzel bir oyun sunuyor. bulmacalar aşırı gereksiz gibi geliyor ama sonra sonra kavrıyorsunuz. combat sistemide aynı şekilde, alıştıktan sonra keyif verici oluyor.
http://store.steampowered...llblade_Senuas_Sacrifice/
edit: Spoolier içeren yazı
--spoiler--
oyunu an itibarı ile bitirmiş biri olarak sonlarda oyun kendini tekrar etmesi ile birlikte baya baya sıkıcı hale geliyor. Çok fazla karanlık ortam var ve gerçekten bir yerden sonra insanı bıktırıyor. Bulmacaları yardım almadan çözmek neredeyse imkansız. Baya baya youtube den oynanmış oyunları açıp izleyerek bulabildim çoğu harfi. Yok ne yapsa çekmedi oyun beni, hele bir bölüm var ki sadece karanlıkta yürüyorsunuz klavyeyi filan fırlatasım geldi sağa sola. Bence 49 lira değil 29 lira bile olsa alıp oynanacak bir oyun değil. Sizi germiyor bir yerden sonra bunalıma sokuyor oyun. Oyunun combat sistemi kötü denecek durumda, zaten 3 tane hareket yapabiliyorsunuz. Birde kılıç savunması var. Yani yeni nesil oyunların çok çok gerisinde kalan bir oynanış sistemi var. Ayrıca pc de mause hassasiyet ayarını da bulamadım oyun seçeneklerinde. Bazı yerlerde mauseyi masa boyunca hareket ettirmeniz gerekebiliyor.
--spoiler--
Oyun puanım: 3/10 oda bu hatun hatrına.
https://www.youtube.com/watch?v=gFhzVtHwJjA
sitelerin verdiği puanlarda pek umurumda değil. Benim zevkime ve keyfime asla hitap etmeye bir oyun.
http://store.steampowered...llblade_Senuas_Sacrifice/
edit: Spoolier içeren yazı
--spoiler--
oyunu an itibarı ile bitirmiş biri olarak sonlarda oyun kendini tekrar etmesi ile birlikte baya baya sıkıcı hale geliyor. Çok fazla karanlık ortam var ve gerçekten bir yerden sonra insanı bıktırıyor. Bulmacaları yardım almadan çözmek neredeyse imkansız. Baya baya youtube den oynanmış oyunları açıp izleyerek bulabildim çoğu harfi. Yok ne yapsa çekmedi oyun beni, hele bir bölüm var ki sadece karanlıkta yürüyorsunuz klavyeyi filan fırlatasım geldi sağa sola. Bence 49 lira değil 29 lira bile olsa alıp oynanacak bir oyun değil. Sizi germiyor bir yerden sonra bunalıma sokuyor oyun. Oyunun combat sistemi kötü denecek durumda, zaten 3 tane hareket yapabiliyorsunuz. Birde kılıç savunması var. Yani yeni nesil oyunların çok çok gerisinde kalan bir oynanış sistemi var. Ayrıca pc de mause hassasiyet ayarını da bulamadım oyun seçeneklerinde. Bazı yerlerde mauseyi masa boyunca hareket ettirmeniz gerekebiliyor.
--spoiler--
Oyun puanım: 3/10 oda bu hatun hatrına.
https://www.youtube.com/watch?v=gFhzVtHwJjA
sitelerin verdiği puanlarda pek umurumda değil. Benim zevkime ve keyfime asla hitap etmeye bir oyun.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar