bugün
- sözlüğün aniden sessizleşmesi5
- antalya şu an 28 derece3
- tez yazmak4
- geceniz nasıl geçiyor7
- en iyi simit hangi şehirdedir20
- latin atasözleri4
- sabahattin zaim üniversitesi2
- sözlük yazarlarının çocukları olsa ne yaparlardı6
- aslında hayatta yapayalnız olmamız8
- uluslararası ilişkiler2
- ağlamamak için kendini tutmak11
- ctrlx22
- gürcistan22
- 30 temmuz 2026 cem küçük'ün gözaltına alınması8
- şu an çalan müzik2
- domdomusa'nın haksız yere çaylaklanması6
- asla yapmam denilen şeyler4
- hewal ebo18
- yıllar sonra sözlüğe dönen yazar4
- gelibolu da yaşamak vs çanakkale merkez de yaşamak5
- kuran da namaz yok21
- 35 bin lira maaşı beğenmeyen sevgili9
- yalnız yaşamak5
- lahmacunu elle yiyen kız14
- en çaresiz hissettiğinde kime gidersin11
- sözlüğü yakınlarının okuması hırsızlık mıdır3
- e'e f e6
- içim yanıyor be sözlük7
- ilgi isteyen kız16
- kalem şakir2
- kendinize yaptığınız en büyük yatırım3
- sigortalı bir iş bul çalış4
- neden namaz kılmıyorsun4
- cep telefonu2
- güneş gözlüğü3
- cinle karşılaşınca yapılacak ilk hareket7
- beleş sigarayı öksürtüyor diyerek reddeden keriz4
- intihar3
- eskisi gibi olamamak2
- rüya2
- chatgpt ile dertleşmek3
- zenci isyanı2
- öyle bir şey yaz ki okuyan şaşırsın5
- asansörde kalmak7
- parcalandim toparlanamiyorum5
- gürcistan'ın neyi meşhur9
- memelerini okşarken kız nasıl inler4
- gece gece 3 tane kurabiye yemek2
- mutfağına konuk olunan yazarın işine karışmak3
- türk düşmanları4
steam'da 49 tl Türkçe dil destekli psikoz bir oyun.Dışardan gelen seslere kafayı takmamak mümkün değil. Kulaklıkla oynamak ayrı keyif veriyor. Malum ortamlarda da yerini almış durumda. Farklı bir deneyim ile güzel bir oyun sunuyor. bulmacalar aşırı gereksiz gibi geliyor ama sonra sonra kavrıyorsunuz. combat sistemide aynı şekilde, alıştıktan sonra keyif verici oluyor.
http://store.steampowered...llblade_Senuas_Sacrifice/
edit: Spoolier içeren yazı
--spoiler--
oyunu an itibarı ile bitirmiş biri olarak sonlarda oyun kendini tekrar etmesi ile birlikte baya baya sıkıcı hale geliyor. Çok fazla karanlık ortam var ve gerçekten bir yerden sonra insanı bıktırıyor. Bulmacaları yardım almadan çözmek neredeyse imkansız. Baya baya youtube den oynanmış oyunları açıp izleyerek bulabildim çoğu harfi. Yok ne yapsa çekmedi oyun beni, hele bir bölüm var ki sadece karanlıkta yürüyorsunuz klavyeyi filan fırlatasım geldi sağa sola. Bence 49 lira değil 29 lira bile olsa alıp oynanacak bir oyun değil. Sizi germiyor bir yerden sonra bunalıma sokuyor oyun. Oyunun combat sistemi kötü denecek durumda, zaten 3 tane hareket yapabiliyorsunuz. Birde kılıç savunması var. Yani yeni nesil oyunların çok çok gerisinde kalan bir oynanış sistemi var. Ayrıca pc de mause hassasiyet ayarını da bulamadım oyun seçeneklerinde. Bazı yerlerde mauseyi masa boyunca hareket ettirmeniz gerekebiliyor.
--spoiler--
Oyun puanım: 3/10 oda bu hatun hatrına.
https://www.youtube.com/watch?v=gFhzVtHwJjA
sitelerin verdiği puanlarda pek umurumda değil. Benim zevkime ve keyfime asla hitap etmeye bir oyun.
http://store.steampowered...llblade_Senuas_Sacrifice/
edit: Spoolier içeren yazı
--spoiler--
oyunu an itibarı ile bitirmiş biri olarak sonlarda oyun kendini tekrar etmesi ile birlikte baya baya sıkıcı hale geliyor. Çok fazla karanlık ortam var ve gerçekten bir yerden sonra insanı bıktırıyor. Bulmacaları yardım almadan çözmek neredeyse imkansız. Baya baya youtube den oynanmış oyunları açıp izleyerek bulabildim çoğu harfi. Yok ne yapsa çekmedi oyun beni, hele bir bölüm var ki sadece karanlıkta yürüyorsunuz klavyeyi filan fırlatasım geldi sağa sola. Bence 49 lira değil 29 lira bile olsa alıp oynanacak bir oyun değil. Sizi germiyor bir yerden sonra bunalıma sokuyor oyun. Oyunun combat sistemi kötü denecek durumda, zaten 3 tane hareket yapabiliyorsunuz. Birde kılıç savunması var. Yani yeni nesil oyunların çok çok gerisinde kalan bir oynanış sistemi var. Ayrıca pc de mause hassasiyet ayarını da bulamadım oyun seçeneklerinde. Bazı yerlerde mauseyi masa boyunca hareket ettirmeniz gerekebiliyor.
--spoiler--
Oyun puanım: 3/10 oda bu hatun hatrına.
https://www.youtube.com/watch?v=gFhzVtHwJjA
sitelerin verdiği puanlarda pek umurumda değil. Benim zevkime ve keyfime asla hitap etmeye bir oyun.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar