bugün

huzur nerede

Güzel soru. Huzur bence insanın içindeki o doygunluk hissidir. Bir nevi nirvanaya ulaşmaktır huzur. Mensup olduğunuz dinle yada yaşadığınız ülkeyle hatta zenginlikle bile alakası yok huzurun. Kamboçyada yoksulluğun dibine vurmuş bir keşişte olsanız, içinizden evet ben mutluyum diyebiliyorsanız, yaşadığınız hayat sizi tatmin ediyorsa huzur işte tam oradadır. Huzur avrupada diyen insanlara bakıyorum mesela, keşke sadece avrupaya gelmekle huzura erişebiliyor olsak benden huzurlusu olmazdı o zaman yada huzur islamda diyenler, türkiyenin büyük bir bölümü müslüman ama huzur yok. Zengin biri olamadım hayatım boyunca ama huzurun bunlada ilgisi yok. Yaşadığım ülkedeki insanların çoğunun refah düzeyi iyi ama hepsi huzurlumu kesinlikle hayır. Bende huzurlu bir insan değilim çünkü içimde biryerlerde halletmem gereken eksik kalan çok sorun var. Kısaca huzuru başkayerlerde yada parada, iyi bir eşte aramayın. Huzur içinizdedir bulabilene tabi. Bütün bu saydıklarıma hatta daha fazlasına sahip olupta huzura erişememiş insanlar olduğunu bilin.
© copyright 2005 - 2026