bugün

cihat bilmeyen çocuğa matematiğin faydası yok

" Altını gümüşü biriktirip de Allah yolunda harcamayanlara acı bir azabı müjdele"

Tevbe 35

" Allah rızık alanında bir bölümünüzü diğerlerinizden üstün kıldı. Üstün konumdakiler rızıklarını ellerinin altındakilerle paylaşmazlar ki her kes rızk konusunda eşit geçim düzeyine kavuşsun. Acaba Allah'ın nimetlerini inkar mı ediyorsunuz?

Nahl 71.

" Allah ın peygamberine savaşmaksızın kazandırdığı mallar Allah a, peygambere, yakınlarına, yetimlere, yoksullara ve yolda kalmışlara aittir. O mallar zenginler arasında dolaşan bir servet olmasın diye Allah böyle emretmiştir. O peygamber size ne verdiyse onu alın neyi yasakladıysa ondan da sakının "

Haşr 7.

"Ey iman edenler! Allah’a karşı gelmekten sakının ve eğer gerçekten iman etmiş kimselerseniz, faizden geriye kalanı bırakın"

Bakara 278

"Eğer böyle yapmazsanız, Allah ve Resûlüyle savaşa girdiğinizi bilin. Eğer tövbe edecek olursanız, anaparalarınız sizindir. Böylece siz ne başkalarına haksızlık etmiş olursunuz, ne de başkaları size haksızlık etmiş olur"

Bakara 279.

" işçiler sizin kardeşlerinizdir. Allah onları sizin yardımınıza verdi. Isteseydi sizi onların yardımına verirdi. O halde onlara güçlerinin yetmeyeceği yükü yüklemeyin. Yüklerseniz de yardımcı olun. Onlara yediğinizden yedirin, giydiğinizden giydirin"

Hadis i şerif.

" Bedevi nin malını kimse kendi adına alıp satmasın "

" Kardeşi de olsak bedevi nin malını alıp satmaktan men edildik "

Hadis i şerif.

Din bu iken devlet "cihat" başlığı altın da ne ile mücadele edecek anlaşılır gibi değil.

En iyisi siz sadece kur an ayetlerini gizleyip, eğip bükmeyin yeter.

" Su akar yerini bulur"

Siz sadece adaleti sağlatıp özgürlükleri artırın, gerisi kendiliğinden seve seve gelecektir.

Yoksa, kim koç un, sabancı nın, ahmet çalık ın tekelleşerek; kul hakkı ile büyümüş sermayesinin bekası için ölür?