bugün

igor tudor a şans verip yılmaz vural a vermemek

cidden hayatimda gördüğüm en büyük sacmaliklardan biri.

mevzu sadece tudor değil, en basitinden riekerink Galatasaray'ı ismail kartal Fenerbahçe'yi, carlos carvalhal de Beşiktaş'ı çalıştırdı bu ülkede.

la bu yilmaz Vural size ne etti amk, cidden merak ediyorum neyin gunahinj cekiyor bu adam. motivasyonsa krali var. taktik desen turkiye liginde kim taktikle oynuyor sanki amk. adam almanya'da baya unlu hocalarin yetiştiği bi yerde eğitim almış, 25 senedir hocalik yapiyor tecrubesi de var. tamam adi cikmis 9 a inmiyor 8 e, hep kucuk takimlarda çalışmış çok küme düşmüş ama bi o kadar da kumeden kurtardığı veya lige çıkardığı takım var.

mesele karizmaysa yukarida saydigim adamlarin ne karizmasi vardi, 15 sene buyuklerde oynamis sabri, selcuk sahin, ibrahim uzulmez gibi adamlara kimse karizma sormadi da bu adama mi soracaksiniz amk.

ayrica cakma filozof veya bizim adanali maganda kadar karizmasi var bu adamin. sadece fazla makaraya vuruyor işi, Güleryüzlü yani o da doğal amk adam kafaya taksa kanser olurdu erkenden giderdi.

eminim Galatasaray'a gelse en az 25.000 e oynar bu takım seyirci olarak, öyle veya böyle seyirciyi çeker stada. o amina kodumun selcuk'unu döve döve oynatir veya kızağa çeker en basitinden.

bu adama şans verin lan, varsin yansin bizim bi senemiz daha amk, tudorla yanacagina bu adamla yansin raziyim. bi büyük takim gormeden ölmesin şu adam.

ve şundan eminim ki o şans bu adama verildiğinde herkes kafasını taşlara vuracak biz bu adami niye 60 inda fark ettik diye.