hala maymundan geldigini ispat etmeye calismak

bazı savunucularının bile karşıtlarından bilgilendiğinin ispatı olan durum.

evrim teorisini savunanlar da bilgi seviyelerine göre çeşit çeşittir. bizim de cahalımız var maalesef.
''maymından mı geldik laa'' söylemi veya onca lafa söze rağmen hala maymunu işaret etmek evrimcilerin işi olamaz.

evrimin tek derdi milyonlarca yıl önce afrika'dan başlayan insanın yolculuğu değildir. ''ol dedi olduk''çu tüm dinlerin derdi ve korkusu olan insanın evrimi, teoride bir damladır, yan daldır. evrimin derdi ''dur şu dinleri bir madara edeyim'' de değildir. kanıtlar ve akılla diyalektik düşünerek eski yunan'dan başlayan bu fikir, tuğla tuğla örülen bir duvardır.

bu duvarın bitmemesi, hiç olmadığı anlamına gelmez. gözle görülen bir seviyesi vardır. yeni kanıtlarla, tezlerle sentezlenir, belki duvarın bazı kısımları rötuşlanır, bu duvar bitmeden insanlık sona da erebilir ama özde anafikir, temel aynıdır.

buna rağmen duvar örülürken ustaya yaklaşıp ''bu duvar neden bitmiyor? demek ki yok'' diyen süper zeki veletler gibi bu kanun değil deyip bunun yerçekimiyle kıyaslamak, adı hala teori olarak geçen izafiyete gık çıkaramamak, bunun başı nerde, sonu ne deyip ve dince yönlendirilmemiş 10 yaşında bir çocuğun bile anlayacağı sadelikteki ana fikrin karşısına sorgulanması yasak ezberlerle çıkmak ne kadar şey!!! (bu şey yerine akıllıca desem olmaz, gerçekçi desem olmaz. çünkü karşıtlarca bunların hükmü yok)

aklınıza takılan soruları forum gibi burada sormayın. google kardeşe sorun, o söyler. hem de karşıtlarıyla beraber. en azından kabasını bilerek gelin. hala ''maymından mı geldik laa, darwin de zaten maymına benziyüür'' laflarıyla gelip kendinizi komik duruma düşürmeyin. ya da yakıştırıyorsanız durmak yok aynen devam edin.

küfürle, hakaretle, alaya almayla ne kimseyi fikrinden caydırabilirsiniz, ne de dogmaların tosladığı bu duvarda gedik açabilirsiniz. sadece ikna olmaktan çekindiğiniz kendi korkularınızdan kaçtığınız virane sığınaklar olabilir bunlar.

madem soru sormak bedava, ben de şu basit soruyu soram bari: bu zenci ve sarışın, adem aleyhisselamın torunlarıysa; evrim, iyi kötü bir şeyler söylüyor da dinler ne der acep? bu farklılığı nasıl açıklar yaradılışçı homo sapiens sapiens kardeşler:

görsel
http://fellowship.birn.eu...1-narvik_blonde_girls.jpg

haçan bunlar da kaba inşaat için demir, kum, çimento:

http://www.kitap.tubitak.gov.tr/k053.html (5-6 tl'dir en fazla)
http://www.evrimianlamak.org/e/Ana_Sayfa (bedava)