süleymancılar

12 yaşımda yurtlarında 3 4 ay kaldım, ailem benden kurtulmak istercesine azıttı resmen bu cemaate...

Ben gittiğim sürece değişik pislik ve kötülükler gördüm, iyilikler de vardı ama bir elin parmağını geçmez derecede azdı.

Ben size şöyle özetleyim; kuran ı öğrenmek dışında ciddi bir faydaları olmadı hayatımın kalan bölümünde...

Onu diyanet de öğretiyor bunun için göndermeyin. ilk haftalar hırsızlık oluyordu bir kaç arkadaşın aklına girdim ve velesbit kilidi aldılar sonra kızdılar ve kullanamadılar, yasak.. Yasak ama hırsızlıklar bitmiyordu kardeş.. Biz de gece tıkınmak için abur cubur alırdık. Dolabımda temiz kıyafet ve abur cubur olurdu, cemaat liderlerinin mucizeleri olduğuna dair bir takim rivayet ve hikayeler öğrenciler arası anlatılarak manipüle ederlerdi birbirini yatakhaneler pisti.

--Nasıl kurtuldum?--

Son hafta ramazan günü lavobo temizleme sırası bizim gruba gelmişti (çok sevap olduğu anlatılırdı) ben işimi hallettim temiz kıyafetleri giydim, mescite gittim... Mescitte herkes toplandık, klimalar serin serin bize kuran okuyun deyip, ramazan aktivitemiz buydu, dil damak kururdu neyse son gün okumadık tuvalet temizliği bitmiş bir hırsızlık olayı olmuş ve herkes kuran a el bastırılıyor ve yemin eden gidiyor, fatiha süresine el basıyorsunuz olay bu.. Babam ise beni almaya geldi ve tuvalet temizliğinden yemin töreni (tören diyeyim ki cool olsun yoksa yemin rezaleti) bitene kadar oruçlu bir şekilde 3 saat bekledi. O gün çıkarken yaşadığım mutluluğun haddi hesabı yok, evdekilere de duygu sömürüsü yaptım hırsızlarla aynı yatağa baş koymak istemiyorum yarın bir gün çalar, dolabima atar, s*ktir edin benim için cemaat olayı bitmiştir.

Gittiğim tek cemaat budur
ve ayrıca dipnot; annemi arayıp, dönmesi için ikna etmeye çalıştılar tabi sbs den 427 almış ve okulun en iyi notuna sahiptim. Kaçırmak istemediler hem potansiyel müşteri aylık 300 tl hortumluyorlardı, ben yusuf bey in sert ve şiddet sever yanını unutmuş değildim, nasıl olsa aileler çocuklarını oraya azıtıyordu, piç oğlu piçti ya* kimse s*iklemezdi dayak yese... Burda eğitimcinin kötüsünü gördüm, şiddet ile çocuk adam edeceğini sanan eğitimci/ler... Ben çocuğa şiddet uyguluyor diye türk kadınıyla evlenmekten çekimser davranıyorum, bu adamlar küçük masum çocukları şiddet ile adam edebileceğine inanmış """dincilerdi..."""

Şaka maka 7 sene olmuş o pislikten kurtulalı, 21 000 gün.

Bu başlığı nasıl olsa araştıracak aileler olacak şu lağım çukuruna çocuklarınızı atmayın!

Kurtarmaya çalışırken, bir miktar size de bulaşır o pislik yıkanıp, temizlemesi de uğraştırır yok yere. Beyin yıkamak kolay o tabuyu yıkmak ise uğraştırır.

isteyen göndersin, çocuklarınız mahvolur, dini düzgün öğrenmesi için diyanet yeter. Mustafa kemal atatürk e minnettarım. Din öğrenmek için cemaate ihtiyacım yok, ihtiyacınız yok!!!