bugün
- nutellayı memelerine sürüp ikram eden kız13
- fenerin yeni hocası kim olacak6
- airfryer alanlar şimdi ne yapıyor20
- aleksey batrakov7
- türkiyeliyim ve mutluyum10
- nervio4
- türk solu8
- 29 ekim 2026 aliyev'in türkiye'ye gelmemesi21
- kimsenin 10 dakkadır entry girmemesi4
- sözlük kızlarının bir işe yaramaması4
- sözlüğün içler acısı hali ve zavallı yazarlar9
- 30 ekim 2026 adanaspor kırıkkalespor maçı2
- cedidacer tarzı entry girmek6
- edebi tetkik yapmak için kumarhaneye gitmek2
- pazartesi görünümlü cuma5
- arabistan'ın sınava çarşafla girmeyi yasaklaması3
- kafede kış çayı içen erkek5
- insan doğuştan iyi midir16
- oğlak burcu4
- sinem dedetaş11
- onaya ihtiyaç duymadan değerli hissedebilmek8
- fransa da 100 euroya satışa çıkarılan denizaltı2
- mahmud abbas5
- aykut kocaman3
- üçler yediler kırklar6
- baba olmak3
- bm deposunun israil saldırısında hasar görmesi4
- dabbet ul arz geldiğinde bilimin sıçacak olması3
- amedspor12
- istanbul da chp'li başkanlara soruşturma3
- apo çıkarsa ulusalcılar ne yapacak10
- parayı kaldırıp ortadan kaybolmak4
- nervio'nun başkalarının fotoğrafını paylaşması12
- ösym gözetmenlerinin tavan yapan egosu2
- 29 ekim cumhuriyet bayramı17
- ekşi sözlük toplu yazar alımı9
- hamid abim olsaydı bunlar başımıza gelmezdi2
- ölüm haberi almak2
- fon vurgunu12
- katalonya özerk bölgesi5
- anın görüntüsü14
- 26 ekim 2026 galatasaray fenerbahçe maçı62
- papatya çayı içen erkek7
- sözlükte 1 63 den uzun hanımefendi yazar olmaması7
- hoyrat gecelerde bazen anüs koklamak istersin7
- ismet inönü6
- gecenin şarkısı12
- hiç şişman kadınlar sevişmemiş erkek3
- ince çorap giyip üşümüyorum ama diyen bayan5
- cumhuriyet bayramı14
Leoliberal dayatmalara gider yapmak üzerinden başlayıp bu gideri de yine neoliberalizm gibi zevk üzerinden temellendirmeye çalışmış saçma film. Zevk dediğim şey bazı elektromanyetik dalgalanmalar ve belirli kimyasal reaksiyonlardan ibarettir. Biraz sinir bilim bildiğinizde artık zevke dair ilginç olan hiçbir şey kalmaz geride. Hal böyleyken var oluş şeklini zevk üzerinden temellendirmeye çalışan insan bakteri kolonisinden üstün bir şey değildir. Filmin iğrenç tarafı kendilerini aşağılayabilecekleri son noktaya kadar aşağılayıp karakterlerini, ruhlarını yok saydıktan sonra, kendilerini bir bakteri kolonisi olmaya indirgedikten sonra gülün adı gibi büyük bir eseri de umberto eco gibi bir aydını da kendi seviyelerinde göstermeye hatta daha da aşağılık gösterip biz bokuz ama herkes bok yani bok olmakta kötü bir şey yoktur demeye getirmeleri lafı.
Burda varya bilinçli olarak çok çok çok çok çok kalleşçe bir şey yapıyorlar filmin bir noktasında gülün adı'nın da başka bir boktan ibaret olduğunu ve herkesin her şeyin sığ olduğu propagandası bilinçaltımıza işlenmeye çalışılıyor. Bu iğrenç bir şey; insanları okumaktan, öğrenmekten, bilgiden soğutan bir şey.
Burda varya bilinçli olarak çok çok çok çok çok kalleşçe bir şey yapıyorlar filmin bir noktasında gülün adı'nın da başka bir boktan ibaret olduğunu ve herkesin her şeyin sığ olduğu propagandası bilinçaltımıza işlenmeye çalışılıyor. Bu iğrenç bir şey; insanları okumaktan, öğrenmekten, bilgiden soğutan bir şey.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar