bugün

katar a türk askerinin konuşlandırılması

turk askeri sınırı teröristlerden temizlerken operasyonlar düzenlerken yırtık dondan çıkarmış gibi; ne işimiz var bizim Suriye'de diye sözde Türk askerini düşünen orospuçocuğu teröristler geldi aklıma.

pek tabi amaçları türk askerini düşünmek değil, sınır ötesinde rahatsız edilen pkk/ypgyi düşünmekti.

şimdi de amerikanın talimatıyla Türkiye'de ekonomik anlamda büyük işler yapan bir ülkeye ambargo uygulanıyor sebepsiz. bölgedeki en büyük terörist ülke olan israil'e karşı birleşmeyen amerikan köpekleri katar'a terörist destekçisi diye ambargo uyguluyor birden. bi amerikan köpekleri suudlar, bir de kılıçdaroğlu terörist ilan etti galiba müslüman kardeşleri.

bakın onca olay oldu, sınır ötesi harekatlar oldu, pkk/ypg hakkında birşey söylemeyip üzerine öldürülen ve tutuklanan teröristleri savunan bu adam birden amerikanın senaryosunu yazdığı olayda öne çıkıp destek veriyor.

Amerika nasıl ülkesinin çıkarları için 10000 km öteye asker yerleştiriyorsa biz de ülke çıkarları için yapıyoruz bunu.

orospuçocuğu terörist destekçileri anlamaz. ülke çıkarlarının tam tersini destekleyen adamlar şimdi türk askeri için endişelendiriyormuş. yemezler. krizin başladığı gün "olley be katardan para gelmeyecek, ekonomi çökecek, Erdoğan zor durumda kalacak" diye sevinen, Alman gazetelerine demeçler veren milletvekillerine sahip orospuçocukları. yemezler.