bugün

atatürk e hakaret etmiyorum ama sorgularım

Sormak farklıdır. Öğretir. Fakat Sorgulamak küstahlıktır. Ancak allah sorgular kullarını. Devlet buyuklerini eleştirmek ise seviye olarak en azıyla terbiyesizliktir.

Evet gazi mustafa kemal atatürk de en nihayetinde kendi ifadesiyle nacizane ve fani bir insan. Kimin katında ? Cenabı hakkın katında. O da rabbül alemiyn teala hz. Lerinin bir kuludur. Ama öyle alelade bir kul değil gafil. Bre gafil, gazi paşa seçkin ve mümtaz bir kul. Nadir ve özel bir insan. insanların halkların toplumların devletlerin başına geçmek ancak büyük liderlere nasib olur. Allah celle şanühu hazretleri, atatürkü bu milletin başına geçirdiyse ki öyle, o na kıyamete kadar eksilmeyecek bir değer, derece, makam, mevki, rütbe, şan, şeref şöhret nasip ettiyse o bunu hak ettiği içindir. Çünkü allah dilediğini öne geçirendir.

Hatasıyla günahıyla sevabıyla bir devir bitmiştir. Bunu sorgulamak bizim haddimize değildir. Herkes haddini bilsin. Edebini takınsın.

Bugün ortada bir devlet ve millet varsa, herkes bunu gazi mustafa kemal atatürk e borçlu olduğunu unutmasın. Bu şeref, ata ya yeter.