bugün
- mazotun yarım litresi 50 tl21
- sizi bütün milletlere üstün kıldığımı hatırlayın5
- erkekler neden evlenmek ister13
- hangi sözlük kızısın10
- regl olan kadına söylenmemesi gerekenler7
- para yok huzur var9
- seninle şöyle olabildik6
- günün sözü10
- hiç bir diktatör iç savaş çıkarmadan gitmez9
- arabaya acemi sürücü yazmak2
- spor yaparken tayt giymenin asıl amacı2
- erkek aşagı erkek yukarı6
- rusya da çarlığı istemek2
- arap sabununu götüne süren solcu2
- arkadaşlar ben yine kilo aldım ya12
- tokmakçının anlamını bilmeyen kız3
- kürdü sevin21
- diablo2
- muslettin amca ile sinagoga gidiyoruz zirvesi4
- bazen kazanmak için kaybetmek gerekir4
- ramazan ayı2
- araba alınca yapılacak şımarıklıklar8
- yere çöp atan aşağılık varlıklar2
- şansın tesadüf olduğunu zannetmek2
- olympique marseille3
- hangi winx kızısın5
- yazarların cuma akşamı planları3
- ateist5
- rock grubu kurmak için köyden beyoğluna gelmek4
- çocukken en sevilen çizgi film3
- güne almanca bir cümle bırak11
- evde kalan kızları dışarı çıkarıyoruz3
- 17 eylül 2026 beşiktaş marsilya maçı17
- yasaları bırakıp insan geleneklerine tapınmak2
- borsada dönen dönerler2
- doğrusunu unutturan yazım yanlışları2
- sözlük yazarlarının gerçek adları41
- kaçsam kaçamam her yerde kokun var2
- dede tavsiyeleri2
- güne bir şiir bırak2
- beşiktaş6
- tedbirli olmak vs pısırık olmak2
- çinin açtığı davayı kaybeden ticaret bakanlığı5
- reddedilince brad pitt ten neyim eksik diyen erkek7
- saddam hüseyin8
- tavuk kanadı ne işe yarıyor sorunsalı11
- boyun tutulması4
- amerika bizi kıskanıyor2
- sözlük yazarlarının anlık modu2
- bir şeyler söyle6
Dün itibariyle oldu bile. Açıkçası bazı arkadaşlar 'madem 10000 insan okumuş beğenmişler bize de eleştirmek düşmez' modundalar. birincisi popüler olan herşey kusursuzdur eleştirilemez diye birşey yok. Ha tabiki tebrik etmek lazım ama eleştirdiğimiz şey zaten şu;
film de kitap da şüphesiz tamamen ergen kesime hitap ediyor. Ve bu wattpadten çıkan hiçbir özelliği olmayan hikayeleri ergenler hayatlarının idolü,vazgeçilmezleri haline getiriyorlar. Kötü çocuk zırvasında da gayet iyi gördük bunu. işin diğer acı olan tarafı yeni nesil gençler edebiyattan,sanattan bir haber bir şekilde yetişiyor. Gerçekten edebi değeri olan kitaplar ve en önemlisi kendilerine birşey katabilecek kitaplar okumak yerine bu tip kitaplar wattpad sayesinde özellikle genç kızlarımızın vazgeçilmezleri olabiliyor. Filmin veya kitabın kötülüğünden bahsetmiyorum.Kitabını okumasam da filmine gittim. Açıkçası komik ve eğlenceliydi. Tek sorun film boyunca gay demek yerine o kişiye 'şey' demeyi tercih ettiler.
Demek istediğim hiçbir özelliği olmayan şeylerin bu kadar abartılmasını gereksiz buluyorum.
Ayrıca duyduğuma göre filmin ve kitabın yazarı Büşra Yılmaz girl gang yani 'kız çetesi' konseptli yeni bir proje çıkarmak istiyormuş.Böyle bir şey olursa sonuna kadar desteklerim. Çünkü zaten kendisini sevip takip eden kesim çoğunlukla kızlardan oluştuğu için onların sesi olabilecek ve kızlarımıza özgüven aşılayabilecek bir proje gerçekten harika olur doğrusu.
Açıkçası hiç bu kadar ergenin bir arada bulunduğu bir ortamda bulunmamıştım. Büyükşehirlerde pijamayla ve pizzayla salona girilmiş. Valla bu gençlik nereye gidiyor dedirtti bir kez daha.
film de kitap da şüphesiz tamamen ergen kesime hitap ediyor. Ve bu wattpadten çıkan hiçbir özelliği olmayan hikayeleri ergenler hayatlarının idolü,vazgeçilmezleri haline getiriyorlar. Kötü çocuk zırvasında da gayet iyi gördük bunu. işin diğer acı olan tarafı yeni nesil gençler edebiyattan,sanattan bir haber bir şekilde yetişiyor. Gerçekten edebi değeri olan kitaplar ve en önemlisi kendilerine birşey katabilecek kitaplar okumak yerine bu tip kitaplar wattpad sayesinde özellikle genç kızlarımızın vazgeçilmezleri olabiliyor. Filmin veya kitabın kötülüğünden bahsetmiyorum.Kitabını okumasam da filmine gittim. Açıkçası komik ve eğlenceliydi. Tek sorun film boyunca gay demek yerine o kişiye 'şey' demeyi tercih ettiler.
Demek istediğim hiçbir özelliği olmayan şeylerin bu kadar abartılmasını gereksiz buluyorum.
Ayrıca duyduğuma göre filmin ve kitabın yazarı Büşra Yılmaz girl gang yani 'kız çetesi' konseptli yeni bir proje çıkarmak istiyormuş.Böyle bir şey olursa sonuna kadar desteklerim. Çünkü zaten kendisini sevip takip eden kesim çoğunlukla kızlardan oluştuğu için onların sesi olabilecek ve kızlarımıza özgüven aşılayabilecek bir proje gerçekten harika olur doğrusu.
Açıkçası hiç bu kadar ergenin bir arada bulunduğu bir ortamda bulunmamıştım. Büyükşehirlerde pijamayla ve pizzayla salona girilmiş. Valla bu gençlik nereye gidiyor dedirtti bir kez daha.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar