bugün

4n1k film oluyor

Dün itibariyle oldu bile. Açıkçası bazı arkadaşlar 'madem 10000 insan okumuş beğenmişler bize de eleştirmek düşmez' modundalar. birincisi popüler olan herşey kusursuzdur eleştirilemez diye birşey yok. Ha tabiki tebrik etmek lazım ama eleştirdiğimiz şey zaten şu;
film de kitap da şüphesiz tamamen ergen kesime hitap ediyor. Ve bu wattpadten çıkan hiçbir özelliği olmayan hikayeleri ergenler hayatlarının idolü,vazgeçilmezleri haline getiriyorlar. Kötü çocuk zırvasında da gayet iyi gördük bunu. işin diğer acı olan tarafı yeni nesil gençler edebiyattan,sanattan bir haber bir şekilde yetişiyor. Gerçekten edebi değeri olan kitaplar ve en önemlisi kendilerine birşey katabilecek kitaplar okumak yerine bu tip kitaplar wattpad sayesinde özellikle genç kızlarımızın vazgeçilmezleri olabiliyor. Filmin veya kitabın kötülüğünden bahsetmiyorum.Kitabını okumasam da filmine gittim. Açıkçası komik ve eğlenceliydi. Tek sorun film boyunca gay demek yerine o kişiye 'şey' demeyi tercih ettiler.
Demek istediğim hiçbir özelliği olmayan şeylerin bu kadar abartılmasını gereksiz buluyorum.
Ayrıca duyduğuma göre filmin ve kitabın yazarı Büşra Yılmaz girl gang yani 'kız çetesi' konseptli yeni bir proje çıkarmak istiyormuş.Böyle bir şey olursa sonuna kadar desteklerim. Çünkü zaten kendisini sevip takip eden kesim çoğunlukla kızlardan oluştuğu için onların sesi olabilecek ve kızlarımıza özgüven aşılayabilecek bir proje gerçekten harika olur doğrusu.

Açıkçası hiç bu kadar ergenin bir arada bulunduğu bir ortamda bulunmamıştım. Büyükşehirlerde pijamayla ve pizzayla salona girilmiş. Valla bu gençlik nereye gidiyor dedirtti bir kez daha.