bugün

kemal kılıçdaroğlu

Akp yıllardır Kemal kılıçdaroğlu'nun SSK'yı batırdığını pompalayıp durur. Bâzı iradesiz koyun sürüleri de bu yalanı kılçıklarıyla birlikte yutar. !!!
Oysa kimse bilmez ki SSK, 1990'lı yıllarda dönemin başbakanı Turgut Özal tarafından emeklilik yaşının geri çekilmesi sonucu bir anda emekli sayısı patlaması sonucu kaçınılmaz olarak batma noktasına gelmiştir.
Bâzı "Şanslı" emekliler hiç hesapta yokken birden bire normalden 5-10 yıl erken emekli olduğuna sevinirken, ve Turgut Özal'a minnet duyarken, öte yandan kendilerine ödenecek olan emekli maaşlarının Türkiye Cumhuriyeti Devleti bütçesine ve Sosyal Sigortalar Kurumuna muazzam bir mali yük getirdiğini bilmez.!!!
Bu hadise, halkın ağzına bir parmak bal çalıp iradesine ipotek koymak nasıl sinsi bir algı yönetimi ise, bugün akpnin başındaki zat başta olmak üzere tüm akp cenâhının, "Kemal Kılıçdaroğlu SSK'yı batırdı" yalanı da aynı sinsi algı yönetiminin devamıdır.
Ve her dönem her daim, bu sinsi algı oyunları değişse de, bu oyunlara gelen koyunlar değişmez.!!!
© copyright 2005 - 2026