bugün

namazın zararları

Namazın Zararları

1- Kin ve nefret

Müslümanlar hiç gereksiz yere namaz kılmayanları düşman-kafir-münafık görmektedir. Ve sanki kendisi cennetlikmiş de, kılmayanların cehennemlik olmasından dolayı üzüntü duyuyormuş gibi zırt pırt "namazını kıl, namazı bırakma" telkininde bulunarak diğer insanları rahatsız eder.

2- Gürültü Kirliliği
Müslümanlar namaz kılarken veya kılmak için kendilerine verdiği gibi çevrelerinede zarar vermektedirler.

Sabahın beşinde hastasınızdır, yaşlısınızdır veya bebeğiniz uyuyordur, aniden yüksek sesli bir gürültülü ezan sesi başlar. Uykunuzun en güzel yerinde uyanırsınız, hele eviniz camiye çok yakın bir yerdeyse yandınız.

3- Kişilik bozukluğu

Zamanla insanların kendine olan özgüvenini kırar. Kişiliksizleştirir.

Namaz kılan insan namazın içini ferahlattıgı hissine kapılır.Bilinç altı adamda böyle bi etki oluşturur.Bunun tanrısal bir güç oldugunu düşünen müslümanlar dindar çevreye dahada yaklaşır. Beyni boş bilgiler ile doldurulur. En sonunda kendi özgüvenini kaybeder cennete gitme ugruna hayatının iplerini hacı hoca tayfasına bırakır. Malından geleceginden sahip oldugu tek hayatından olur.

Herşey küçük bi namaz ile başlar beynin koşullanması ile terörizme kadar gider.

4- Namaz kılmak zaman kaybıdır

Namaz kılmak gündüz iş saatlerimize denk geldiğinden dolayı bir çok namaz kılan - çalışan insanlar, namaz kılmayanlara göre daha az iş gücü ortaya koyarlar.

5- Uyku düzeni bozukluğu

Sabah şafak saatleri en derin ve dinlendirici uykunun başladığı saatlerdir. Bu saatte uykuyu bölmek, abdest adı altinda uykunu dahada açmak, sonrada uykuya geri dönmek cok sakıncalıdır. Vücut asla o derin uykuya geri dönemez.

6- Prostat sorunu

Günlük 5 vakit namaz kılan Müslümanların, abdest sorunları, üşengeçlik ve tembellikleri sayesinde genelde bir abdestle ortalama 3 vakit geçirmeye çalışmaları, çişlerini gün boyu bu saçmalık yüzünden tutmaları, islam ülkelerinde prostat hastalığını çok büyük oranda tetiklemiştir.

7- Beyin Yıkama

Namaz huzur getirseydi islam toplumunda barış ve huzur olurdu. islam coğrafyasında huzur ve mutluluk yok. Terör kan ve gözyaşı var. Din huzur getirmek yerine tam tersine huzursuzluk getiriyor.

islamın ritüelleri insanın psikolojik sağlığı açısından çok tehlikelidir. Günde 5 kez aynı şeyleri söyleyip aynı hareketleri yapan biri akli dengesini kaybetme olasılığı çok yüksektir. Sağlıklı düşünme bilincini kaybeder.Namaz anlamını bilmeden birşeyler söyleyip bir taşın önünde eğilip kalkmaktır.