bugün
- tai'nin mutfağına konuk olmak8
- başkent istanbul olsun11
- mansur yavaş'ın chp den ayrılması6
- normal keki ıslak keke çevirme tekniği10
- gocu30
- insanların sizden uzak durması5
- mansur yavaş5
- uludağ itiraf13
- truelaşmak3
- vay vay vay queen ravenna abla hoşgeldin6
- sözlükteki karanlık kişiler6
- hintli kızların dayanılmaz çekiciliği3
- ameliyata girmeden tarayıcı geçmişini silmek4
- ekrem imamoğlu5
- batı piçtir piç kalacaktır4
- bir kadınla erkek arkadaş olamaz3
- özel sektörün acımasız olması4
- bi buçuk iskenderi bitirebilen kadın5
- husiler yüzünden gemilerin 15 gün gecikmesi10
- dün gece sözlükte yaşanan akıl almaz olay9
- içişleri'nin 36 ildeki operasyonu 826 şüpheli2
- kamosun şafak operasyonuyla ters kelepçe yemesi6
- mutsuzluğa mahkum olduğunu sanan tipler4
- recep tayyip erdoğan4
- queen ravennanın cinleri2
- gocu'yu özlemek2
- trump'ın erdoğan'ı yine övmesi6
- yağmurlu havaları seven insan6
- sokrates in savunması2
- asrın soygunu11
- silah otomobil maden elektrigimizi kestiriyor2
- ingilizce bilmeyen akademisyenler6
- iş yerindeki orospu çocukları6
- fusya semsiyeli yabanci'nın gerçek kimliği38
- mora katliamı4
- penisiyle entry giren yazar2
- true nickli yazar22
- sözlükte herkesin birbirini tehdit etmesi2
- claudian clouds44
- bir ilişkinin bitmesi2
- pırlanta sevinç2
- günün sözü13
- anın görüntüsü27
- cimere şikayet eden yazar tipi3
- teröristleri güçlendirmek2
- yazarların kulaklığında şu an çalan şarkı9
- tai lung vs gocu22
- büyüye inanmayan kadın2
- selam verilen kızın siklememesi4
- güzel ayak mevsiminin kapanmaya başlaması4
kendi nick altına yorum yapmanın kabalık olduğunu biliyorum ama yukarıdaki değerli yazar benim yandaş takıldığımı söyleyince dayanamadım.
Öncelikle söylediğim sözlerin arkasındayım. Hatalı bir yazı değilse fikri yazılarımı değiştirmem. Ülkenin gidişatı kötüdür evet ama bunun sebebi sadece yönetimsel beceriksizlikler değildir. Tüm dünyada sanayici, işveren kan ağlıyor. Kıdem tazminatı ise zorlayıcı bir hak. Bunu da kabul edelim. Herkesin faydasına olan bir sistem üzerinde konunun kanun ve yönetmeliklerle sabitlenmesi ve garanti haline gelmesi gerekir. Bir şey garanti oluyorsa bunun kazancının da optimum seviyeye inceğini kabul etmek gerekir. Dünyanın kanunu bu. Sen paranı finans kuruluşuna yatırır ve garanti para istersen daha az ve daha garanti bir kara razı olursun. Değilse riskini aldığın yasal her işe girebilirsin.
Konuyu böyle değerlendirmek gerekir. Toplumsal olaylarda olaylara tek tarafdan bakmak kendini garanti altına almış olan ufak bir azınlığın tekelinde olmamalı. Dürüstlük, işçi haklarını savunmak bunu gerektirir.
Bu referandum meselesini de çok abartmayın. Dünya kadar insan, dünya kadar fikir demektir. insanlar bir konuda karar verdiklerinde hepsinin aynı nedenlerle aynı şeyi söylediklerine emin olmayın. Evet diyen solcu da olur, hayır diyen sağcı da... veya herhangi bir görüşten aynı kişiler aynı şeyi söylemeyebilirler.
Ben kavga gürültünün ve çok başlılığın bitmesi ve chp nin şimdiki yönetiminin tasfiye olması için evet demeyi tercih ediyorum. Bunun için geçerli nedenlerim var.
Belki de sen kavga gürültünün bitmesi için hayır demeyi tercih ediyorsundur. istekler aynı, eylemler farklı olabilir.
Kimlerin haklı olduğunu zaman gösterecek.
Önemli olan seçimlerimizi direkt iyi veya kötü niyete bağlamamak. Onu yapabilirsek sonuçta önemli değil aslında.
Öncelikle söylediğim sözlerin arkasındayım. Hatalı bir yazı değilse fikri yazılarımı değiştirmem. Ülkenin gidişatı kötüdür evet ama bunun sebebi sadece yönetimsel beceriksizlikler değildir. Tüm dünyada sanayici, işveren kan ağlıyor. Kıdem tazminatı ise zorlayıcı bir hak. Bunu da kabul edelim. Herkesin faydasına olan bir sistem üzerinde konunun kanun ve yönetmeliklerle sabitlenmesi ve garanti haline gelmesi gerekir. Bir şey garanti oluyorsa bunun kazancının da optimum seviyeye inceğini kabul etmek gerekir. Dünyanın kanunu bu. Sen paranı finans kuruluşuna yatırır ve garanti para istersen daha az ve daha garanti bir kara razı olursun. Değilse riskini aldığın yasal her işe girebilirsin.
Konuyu böyle değerlendirmek gerekir. Toplumsal olaylarda olaylara tek tarafdan bakmak kendini garanti altına almış olan ufak bir azınlığın tekelinde olmamalı. Dürüstlük, işçi haklarını savunmak bunu gerektirir.
Bu referandum meselesini de çok abartmayın. Dünya kadar insan, dünya kadar fikir demektir. insanlar bir konuda karar verdiklerinde hepsinin aynı nedenlerle aynı şeyi söylediklerine emin olmayın. Evet diyen solcu da olur, hayır diyen sağcı da... veya herhangi bir görüşten aynı kişiler aynı şeyi söylemeyebilirler.
Ben kavga gürültünün ve çok başlılığın bitmesi ve chp nin şimdiki yönetiminin tasfiye olması için evet demeyi tercih ediyorum. Bunun için geçerli nedenlerim var.
Belki de sen kavga gürültünün bitmesi için hayır demeyi tercih ediyorsundur. istekler aynı, eylemler farklı olabilir.
Kimlerin haklı olduğunu zaman gösterecek.
Önemli olan seçimlerimizi direkt iyi veya kötü niyete bağlamamak. Onu yapabilirsek sonuçta önemli değil aslında.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar