bugün
- berrak tüzünataç3
- sudekiray3
- sudekiray'ın 18000 entry kutlaması4
- aşk acısı çekiyorum sözlük21
- manifest dinleyen erkek10
- kız arkadaşın 4 gündür mesaj atmaması4
- fahriye evcen3
- ilk buluşmada öpmeye çalışan kız3
- taşak sütyeni2
- tofaş2
- evlenilmeyecek 4 erkek11
- sözlük yazarlarının kıro olmaları7
- mohamed salah ghaly13
- türkiye7
- hükümet değişse ülke düzelir mi17
- trabzonspor7
- gocu4
- lahmacun yiyen insan kırodur4
- insan zamandan ibarettir3
- birleşik krallık3
- 07 08 2026 mekke ortak savunma anlaşması9
- aykolik'in iyi bir yazar olması5
- mauro icardi3
- memurların 4 gün mesai 3 gün tatil istemesi6
- falkland yasası3
- murphy yasası2
- yaz yemekleri5
- ona bir şey söyle7
- scooter'a 6 kişi binmek5
- taksici muhabbeti5
- ayda bir baklava yiyince kilo alacağını sanmak8
- spiderman mi döver batman mi5
- almanya5
- adını yoldaki taşlara yazdım4
- dost2
- ispanya7
- gulmekicinyaratilmis11
- dün gece sözlükte yaşanan ahlaksız olay10
- bir erkek ve bir kız arkadaş olabilir mi15
- stres yönetimi6
- mesele ne senin benden ayrılman2
- hırvatistan16
- gocu bay bey birader3
- deprem2
- muğla2
- marmaris2
- avusturya3
- arkadaşlar ben güzel miyim6
- doğuda yaşayan yazarlar5
- fransa3
sözlük formatı denen bir şey de vardır. ama bence adabı da olmalı. çünkü bu bir beraber düşünme kültürüdür. bu ekşide olmakla birlikte tam da oturmuş değildir. çünkü yazarlar orada da devamlı değişip durmaktadır. ama buradan hallicedir. mesela birisi bir başlık açtığı zaman hoşunuza gitmeyebilir, bu başlık ama sistemi kullanıp, gammaz butonu, şikayet vs. sorununuzu çözebilirsiniz. ama tutup da başlığın altına abidik gubidik bkz verip de orayı kirletirseniz veya başlığı açanı pişman etmek için ayar vermeye çalışırsanız. o adam sizin çıkarttığınız gürültüden ve gerginlikten dolayı klavyesinin başında keyif alamaz. sizi tınlamıyor da olabilir bu kişiliğe bağlı bir şeydir. ama bence yapılması gereken efendi gibi o başlığın varlığını hazm etmektir. altında sakin ve adabınca cevabınızı yazarsınız ama bu o kişinin kişiliğine laf sokmak, insan yerine koymamak, rencide etmek tarzında şeyler olmamalı. çünkü dünya sadece okul değil. yarın öbürgün iş hayatına atıldığınızda politik davranmanız gerekecek. bazı insanların bazı laflarının önemsenmeyecek derecede düşük profilli olduğunu görecek ve boşvermeniz gerekecek. dünya yüzünde bir söz söylendi diye o gerçekleşmez. bir başlık açıldı diye o söylenenler gerçekleşmez. korkmakla bir yere varılmaz. benim aklıma gelenler bunlar. sizin de aklınıza gelenler olacaktır. sözlük formatı yanında bir davranış formatı, adap da düşünülmeli.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar