bugün

kız tribi çekmek istemeyen erkek

boşanma avukatlarıyla danseden adamlar, buradaki kız ibaresini görünce gülümserler. o kız dediğin kız diil de, 18 yıllık karın ise, boşanırken senin yedi sülaleni zikip götündeki donu almaya and içmiş ibi mektuplar yazdırıyosa avukatına, orada iş "trib" den öte bir durumdur, ve -burası halen daha almanya burada ne yazık ki halen daha hukuk var- sen de istemiyor olmana rağmen kadına kan ağlatmak için avukatına gerekli talimatları verirsin.

çünkü sen de götün açıkta kalsın istemezsin. her ne kadar şu kadar şu kadar yıllık geçmiş eski karın olursa olsun, sen de bir değersindir ve sen de konuya karşı gardını almak zorunda kalırsın.

bu çok acıdır, ama kaçınılmazdır.

18 yıl yatakta bağırta bağırta ziktiğin kadının hayatını elinden çalarsın. bunu da gözünü kırpmadan yaparsın, çünkü bunu sen yapmazsan- o yapacaktır. mektup avukattan gelmiştir ve hukuki değeri vardır. eğer uyursan, kendinin olduğunu sandığın herşeyi elinden alacaklardır.

o noktada "kız tribi" lafı bambaşka anlamlara bürünür. ve sen de o anlamlara göre hareket edersin.

ve o yalnız yaşamak zorunda kalmak, lafı da sana çok mutluluk veren bir havaya bürünür. çünkü o senin sevip evlendiğin karın, artık senin en amansız düşmanındır. senin kartonlar üzerinde sokakta yatmanı istemektedir. o kadının o yaptığına artık "trip" denmez.

orada o şey bir "trip" değil, açıkça düşmanlıktır, zaten o kadınla ilişki kurmazsın artık - avukatıyla ilişki kurarsın.