bugün

kemalistlerin asla iktidara gelemeyecek olması

adnan menderes ülkeyi uçuracaktı bütün yetkileri eline aldı bu sefer halka zulüm etmeye başladı o kadar rahattı ki uçkur keyfine yol kapatıyor, insanları hapse atıyor, ayrıştırıp kurucu güce hakeret ediyordu fakat o olmasaydı cumhuriyet tarihimizin en özgür anayasası yapılamazdı! ki çok geçmedi ismet paşa yaşına rağmen yine başbakan oldu!

adnan menderes arkasında ülkenin temel değerlerini bozduğu (!) ülkeyi babasının malı gibi kullandı ki hala bunun sıkıntılarını çekiyoruz. gelen bir çok başbakan ve cumhurbaşkanı en azından milli davalarda ülke birleşiyordu!

zaman geçti turgut özal geldi!
ki aynı hırs babasının malı gibi ülkeyi yönetmek yasaklar, tek güç olma arzusu ki ömrü vefa etmedi!

şimdi recep tayyip erdoğan geldi, bugün bizlere yapılanlar yarın sizede yapılcak unutmayın konu hiç dindarlık olmadı konu hep para ve kontrol bu ikisi bittiğinde sizleri aramızda görmekten mutlu olacağız!

şimdi küfürler ettiğiniz kemalizmi yarın beraber tekrar inşa ederiz! çünkü dedelerşmizde böyleydi onların dedeleride musluk bir gün kapanır ve üretim zamanı geldiğinde, ülke gerçekten kalkınması gerektiğinde her zaman üretim ekonomisi yani kemalist ekonomi modeli gerekir bu sistem de parlamenter sistemden geçer!