bugün

kur an daki sayısal simetriler

1- o zaman hicri takvimi çöpe at ! Çünkü senin mucizelerin, " rumi takvimi " müjdeliyor !

2- 4 cü halife Hz. Osmanın derleyip topladığı ve diğer versiyonlarını yaktığı, son kuranın el yazmalarında, ünlem işaretleri ( nokta, virgül etc.. yok ) Kuranın günümüz versiyonlarında ünlem işaretleri var. Kim koydu bu işaretleri ? kime sordu ? Kimden izin aldı ? Hz. muhammedin bile bir tek değişikliğin yapamayacağı bir kitaba, nasıl böyle şeyler yapıp, yanlış ve/veya yönlendirildiği şekilde anlam değişikliği yaptırılabilir ? Hani kuran değişmemiş idi ?

3- isanın babasının insan olmadığı zaten meryem suresinde yazılı denir. Kuran da hesapta bunu yarım ağızla açıklıyor. Yanlış veya eksik kopya veya taklit olamaz mı ?

4- kendi kendini çürüten bir kitap ( başta ünlem işaretleri ile değiştirilmiş kuran ve tavsiye edimeyen hicri takvim olmak üzere ) için sen nasıl mucizelerden bahsedebilirsin ?

--spoiler--

“ay” (şehr) kelimesi kuran boyunca 12 kez geçer.
“gün” (yevm) kelimesi 365 kez geçer.
“günler” (eyyam ve yevmeyn) 30 kez geçer.
--spoiler--
© copyright 2005 - 2026