bugün

galatasaray

bu sene şampiyon değil 2. bile olması mümkün olmayan takımım.
takımın defansı sabri-semih-chedjeou-balta-linnes-cavanda' dan oluşuyor.malum serdar aziz fener maçında sıçtıktan kısa süre sonra sonra sezonu kapattı. bu defansın gol yemeden maç kapatma şansı yüzde 10 falandır. zaten gol yemediğimiz maç yok gibi bir şey. buna uyduruk kupa maçları dahil. takımın defansı elek yani. gelen 3 tehlikenin 1' i mutlaka gol oluyor ve mutlaka sabri-semih- chedjeou hatayı tek başına yaparak golleri yediriyorlar. yani öyle elinden geleni yaparak değil, ikinci lig topçusunun bile nadiren yaptığı hataları hemen her maç yapacaklarını biliyorum bu üçünden birinin. (bu gün tuzlaspor maçında sabri bey gol attı mesela, gitti hemen tuzla'ya gol hediye etti şaka gibi yani. geçen osmanlıspor maçında da 15. saniyede gol ikram ederek rekor kırmak istedi ama osmanlılı futbolcu bile bu ikrama şaşırdı atamadı. sabri demek ki kafaya koymuş bu gün telafi etti hatasını) cavanda desen koy alanyaspor'a, adanaspor'a oynasın. burda ne işi var? kim ne gördü bu herifte anlamıyorum.

ayrıca bu takımın forveti eren derdiyok isimli birisi. kendisi galatasaray tarihinde bana bir başka kazmayı hatırlatıyor o bölgede. adı da mehmet battal idi. bu tip herifler büyük takımda oynayamaz. anlayın artık yahu. buna bir de burak'tan iyi diyenler vardı, asabiyet testi yaparlardı sanki bana bu tipler. her sene 20-30 gol ortalama çeken adamla kariyer rekoru 13-14 olan adamı kıyaslamak ciddi başarıdır. eren kariyerimde en fazla 13-14 gol attım amacım bunu geçmek diyordu. bunu galatasaray'ın tek forveti diye alanlar düşünsün şimdi, ne zaman gol atacak diye. banane ! yani takımın forveti de yok gibi bir şey.

takımın orta sahası kağıt üstünde iyi ama gel gör ki orta saha falan yok. de jong bu işi yapamıyor çok ağır ve düz oyuncu. sanırım sorun 40 kiloluk kıçında ve buna yapacak bir şey yok. selçuk inan 2.5 yıldır top falan oynamıyor zaten. yn pas geri pas. öyle yani.
sneijder orta saha iyi olmayınca elinden bu kadarı geliyor ki kötünün iyisi olarak bizi taşımaya gayret ediyor.
deli oğlan bruma biraz heyecanlı ama muslera'yla birlikte puan durumunda 3. olmamızın baş mimarlarndan.
yasin, başı kesik tavuk kavramına çok uyan bir futbolcu. 2 maç iyi oynar düzeldi dersin, sonra 5 maç oraya koşar buraya koşar, baktığında safi zarar ziyandır aslında. atılacak en az 2 golü bencilliği yüzünden heba eder her maç. sövdüğünle kalırsın buna. değişmez yani bu çocuk.
poldi, yine bizi taşıyan sarı saçlı mavi gözlümüz. ama nedense yok yok yok. düzenli oynayamıyor sakatlıklar yüzünden. umarım ikinci yarıda coşar. tek umudum bu herif. yoksa üçüncülük bile hayal bana göre.
sinan gümüş, dünyanın yeteneğinin en farkında olmayan tiplerinden biri. nasıl olur da bir bruma gibi çıkış yapamaz akıl alır gibi değil. sol tarafın rüzgarı olacakken kendini de galatasarayın sağını da bitiriyor. bu herif gittiğinden beri sağ taraf yok galatasarayda. umarım toparlanır.
tolga ciğerci iyi başladı, duruldu. şimdi de sakat. acil ihtiyacımız var. o da yok maalesef.
joshue sneijderin yedeği olarak lanse edilse de aslında selçuk'tan formayı çoktan alması lazım ama beyefendinin ilk 11 hedefi yok anlaşılan. oynadığı maçlarda selçuk inan'dan farklı bir şey yapamıyor.

hz. muslera'yı es geçiyorum.

gelelim riekerink denen bedenciye. bu adam sabri'nin takımdaki ağırlığını anlamış, yalamalık yapıp banko 11'e koyuyor. iyi güzel bakalım. ama sorun bu değil. sorun takımda hiç bir otoritesinin olmaması ve maçlarda leş ötesi futbol oynadığımız halde gerekli değişiklikleri yapmaması. her maç en az 3 futbolcu 'ben sıçıyorum ve artık bokum kalmadı artık sıçtığımı sıvıyorum haberin olsun hoca' diyor bu bedenci en klas yerden izliyor bu durumu. ne güzel memleket be. alt yapı hocasını koyarsan badi ekrem gibi takımın başına, kimseyi çıkarmaya cesaret edemez tabi. hiç işin teknik konusuna girmeyeceğim. bu herif futbolcular üzerinde hiç bir otoritesi olmadığından her maç futbolcuların insafına kalan bir takımdır galatasaray.

bu sebeplerle devre arası derhal teknik direktör değişimine gidilerek otoriter, bilgili, ben buranın patronuyum diyen birisi gelmeli. (bana göre alman hoca bulunmalı. kariyerli olmasına gerek yok. otoriter olsun yeterli. yeni gelen hocaya göre, 1 sağbek 1 stoper, 1 orta sahaya (tolga ciğerci' ye yardımcı) nokta transferler yapılmazsa bu sene de bitmiştir.

katılmıyorum diyenle sene sonu ölüp kalmazsak görüşelim. burdayım
© copyright 2005 - 2026