bugün

galatasaray

yok yaa gerçekten sıkıntı var takımda, ama bu yeni olan bir şey değil. geçen yılda aynı sıkıntılar vardı, ondan önceki yılda da aynı sıkıntılar vardı.

tüm takımlara bakıyorum adamlar top rakipte iken deli gibi pres yapıp top oynatmıyor ama galatasaray top rakipte iken hiç pres yapmıyor, topa basmıyor. galatasaray'ın rakiplerine bakın adamlar sürekli paslaşıyor çünkü galatasaray buna müsaade ediyor.

ayrıca takıma baktığımızda sneijder miladını artık doldurmuş, hiçbir şey yaptığı yok!
podolski tembel, çalışkanlığı hiç yok!
eren gol atamıyor ama istediği topları alamıyor!
yasin futbolcu felan değil!
sinan'a o kadar güveniyorduk ama gelişme gösteremedi!
tolga milli takıma gidip geldikten sonra oynayamaz oldu!
de jong ise daha yeni, sabretmek lazım ama yaşı da var bu adamın!
carole galatasaray'ın anca yedek sol beki olur!
sağ bekler zaten başlı başına facia!
serdar aziz'in dünkü penaltı yaptırdığı hareketleri gibi enteresan enteresan hareketleri var!
selçuk bitik!

geriye bruma, muslera, az biraz da hakan balta ve chedjou var işte. gerisi gerçekten işe yaramaz bu takımın.

abi dünkü maçta josef de souza yı izliyorum, evet adam sneijder ve podolski kalitesinde değil ama deli gibi hırs var adamda, manyak gibi top oynuyor. yani ben dün fenerbahçe nin oyuncularına baktığımda hırssız, saçma sapan top oynayan oyuncu görmedim. ulan roman neuster midir artık nasıl yazılıyorsa o adam bile deli gibi hırsla oynadı amk!

her ne olursa olsun dinamik bir takım kurmak zorundayız. bu oyuncularla olmuyor.
© copyright 2005 - 2026