bugün
- sözlük tipsizlerinin fotoğrafları29
- ragnar rockefeller38
- gocu'nun sağlığı3
- cennet mahallesi göttingenli ethem2
- ankara da nato zirvesi2
- serdal adalı2
- ilk buluşmada evden kek getiren kız19
- götüngenli ethem2
- sözlük yazarlarının trileçeleri19
- uzun yol araba yolculuğunu çekilir yapacak şey7
- insanların neden böyle olması3
- kocaman kelebek girdi dışarıdan3
- erkeklerin mental olarak daha güçlü olması12
- ona bir şey söyle11
- arkadaşlar derin şeyler düşünüyorum6
- çocukken içine kapanık olmak5
- uysaljakoben3
- aylık 336 bin lira iyi para mıdır sorunsalı5
- selülit kadına yakışıyor4
- daha önce başkasına nude atmış kızla evlenmek2
- günün şiiri14
- sevilen kadının orasını burasını yalamak2
- viski içen erkek seksiliği4
- devlet bahçeli4
- ilk buluşmada masa altından aleti yoklayan kız13
- lahmacunun yanında ne içilir10
- bir amaca hizmet etmek4
- deniz göktaş37
- evde kalmış 30 yaş üstü kadın yazarlar18
- eşinize kaç gram altın mehir verdiniz3
- türklerin tembel bir millet olması8
- gay sevgiliye lezbiyen bir kızın musallat olması7
- babalarımız gibi erkeklerin yetişmemesi13
- cd devrinin bitmesi8
- ciddi ciddi aşure seven insan30
- bacakları traş edip canlı show yapan erkek3
- ahmet sezar bey'e mesaj gitmemesi3
- sevgiliye alınabilecek 200 tl altı hediyeler5
- babamın hiç 31 çekmemesi5
- bir ilişkiyi kim yönetir22
- evli olduğunu saklayan kişi8
- gocu meme ucu5
- velvet33
- sözlüğe fotoğrafımı atacağım4
- erling braut haaland2
- gürültüsü en rahatsız edici şey5
- fsm köprüsü ndeki abd bayrağı ışıklandırması5
- oberyn martell vs ramsay bolton3
- gocu'ya yazdığım şiir3
- ilk buluşmaya giderken alınacak çiçek3
AK Parti milletvekillerince kabul edilen önergeyle; cebir, tehdit, hile veya iradeyi etkileyen başka bir neden olmaksızın 16 Kasım 2016'ya kadar işlenen cinsel istismar suçunda, mağdurla failin evlenmesi durumunda CMK'deki koşullara bakılmaksızın hükmün açıklanmasının geri bırakılmasına, hüküm verilmişse cezanın infazının ertelenmesine karar verilecek.
Bu paragrafı bir de beyinleriyle anlamayı deneyerek okumalarını tavsiye ederim.
Paragraf tamamen manipülasyoncu bir yazarın eklediği linkten kopya edilmiştir.
Cebir,tehdit ve hile ile kısmında dikkat çekilmek istenenin, tecavüz olduğunu ve tecavüzün zaten yasayı kapsamadığının açıkça belirtildiğini gerçekten göremiyorlar mıdır?
Cebir ve hileyi bilmiyorlarsa, gençliğe hitabenin cebren ve hileyle aziz vatanın bütün... şeklinde başlayan kısmını bir okumalarını öneririm.
Tecavüz zorla,tehdit ve hile ile edilir.
Tecavüz ve iradeyi etkileyen başka bir neden olmaksızın, 16 kasım 2016ya kadar işlenen cinsel istismar suçunda,mağdurla failin evlenmesi durumunda.. buradaki cinsel istismar, 18 yaşından küçük bir kızın tamamen kendi isteğiyle bir erkekle birlikte olup hamile kalması durumunun tck ya göre cinsel istismar suçu sayılmasıdır.yasa; bu suçtan tecavüz ve zorlama olmaksızın, belirtilen tarihe kadar yargılan veya hapse girenlerden, evlenecek olanların mağduriyeti içindir.
Zira delinin kuyuya attığı taşın peşine ille düşerim diyenlere benim lafım yoktur zaten öylelerinde göz yoktur,nizam yoktur,benim ne işim olacaktır.
Velhasıl niyetim kimseyi aklamaya çabalamak da değil.Biraz dil bilen, zaten okuduğunu anlayabilecektir.yiğit öldürülecekse hakkı da verilmelidir.
Başlığı bilerek aslını bozmadan açtım.
Potansiyel bir tecavüzcü olmak için önce bana potansiyel bir çük sağlayacak olan bir operasyondan geçmem gerekir ki,niyetli değilim.
Tecavüz suçlularının ve araba kazası yapanların alkollü olmaları durumunda felaket kollanıldığı bir ülke olan Avusturyada, çocuklarımın ellerini alışveriş merkezlerinde dahi kaçırılmaları riskiyle bir saniye bile bırakamadan yaşamaktayım.
Dikkat çekmek istediğim konu, hazırlanan yasanın, tecavüzü teşvik etmek için değil, belirtilen tarihe kadar aile kurup mağdur olmuş olanlar için olduğudur.
Malesef ki tecavüz suçu dünyanın bir çok ülkesinde çeşitli yasalara rağmen işlenmektedir.
Bu paragrafı bir de beyinleriyle anlamayı deneyerek okumalarını tavsiye ederim.
Paragraf tamamen manipülasyoncu bir yazarın eklediği linkten kopya edilmiştir.
Cebir,tehdit ve hile ile kısmında dikkat çekilmek istenenin, tecavüz olduğunu ve tecavüzün zaten yasayı kapsamadığının açıkça belirtildiğini gerçekten göremiyorlar mıdır?
Cebir ve hileyi bilmiyorlarsa, gençliğe hitabenin cebren ve hileyle aziz vatanın bütün... şeklinde başlayan kısmını bir okumalarını öneririm.
Tecavüz zorla,tehdit ve hile ile edilir.
Tecavüz ve iradeyi etkileyen başka bir neden olmaksızın, 16 kasım 2016ya kadar işlenen cinsel istismar suçunda,mağdurla failin evlenmesi durumunda.. buradaki cinsel istismar, 18 yaşından küçük bir kızın tamamen kendi isteğiyle bir erkekle birlikte olup hamile kalması durumunun tck ya göre cinsel istismar suçu sayılmasıdır.yasa; bu suçtan tecavüz ve zorlama olmaksızın, belirtilen tarihe kadar yargılan veya hapse girenlerden, evlenecek olanların mağduriyeti içindir.
Zira delinin kuyuya attığı taşın peşine ille düşerim diyenlere benim lafım yoktur zaten öylelerinde göz yoktur,nizam yoktur,benim ne işim olacaktır.
Velhasıl niyetim kimseyi aklamaya çabalamak da değil.Biraz dil bilen, zaten okuduğunu anlayabilecektir.yiğit öldürülecekse hakkı da verilmelidir.
Başlığı bilerek aslını bozmadan açtım.
Potansiyel bir tecavüzcü olmak için önce bana potansiyel bir çük sağlayacak olan bir operasyondan geçmem gerekir ki,niyetli değilim.
Tecavüz suçlularının ve araba kazası yapanların alkollü olmaları durumunda felaket kollanıldığı bir ülke olan Avusturyada, çocuklarımın ellerini alışveriş merkezlerinde dahi kaçırılmaları riskiyle bir saniye bile bırakamadan yaşamaktayım.
Dikkat çekmek istediğim konu, hazırlanan yasanın, tecavüzü teşvik etmek için değil, belirtilen tarihe kadar aile kurup mağdur olmuş olanlar için olduğudur.
Malesef ki tecavüz suçu dünyanın bir çok ülkesinde çeşitli yasalara rağmen işlenmektedir.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar