bugün

üniversiteyi bırakmak

2 sene önce gerçekleştirdiğim eylemdir.şu ana kadar hiç pişman olmadım insallah bu zamandan sonrada olmam. Türkiyede üniversite okuyan öğrencilerin çoğunluğu ilk dönemin sonunda akıllarında olan hedelerden biridir bu.burada dikkat edilecek hususlar
1)yeniden hazırlanacağın bölümü kazanabilirmisin(eğer bölümü başka bir bölüm için değilde iş kurma hayali vs. için bırakıyorsan ve steve job kadar yetenekli değilsen ya başkasının aklına uyuyorsun ya da aptalın tekisin demektir)
2)aileni maddi ve manevi açıdan çok da zor durumda bırakıyor musun? yeniden sınava hazırlanacam diye aileni maddi açıdan zorluyorsan veya kardeşlerinin hakkını yiyiyorsan buna değmez dostum.hiç gelecek kaygısı çekme bu ülkede lise bile okuyan cumhurbaşkanı olabiliyor sen de elbet bir işin ucundan tutarsın merak etme.
3)ve gerçekten de bölümü gerçekten kendi geleceğin için mi bırakıyorsun yoksa ele avuca sığmaz gereksiz şeyler yüzünden mi?bunları kendi içinde iyi bir şekilde analiz et , değerlendir ondan sonra bırakacaksan bırak anam hade yolun açık olsun benden bu kadar.