bugün
- bugün açılacağım sözlük kızı9
- nervionun merak ettiği yazar16
- merak edilen erkeğin patates çıkması7
- dikkatleri çeken sözlük kızı6
- kürtler 5 yıl icerisinde türkiye yi ele gecirirler13
- en merak ettiğin ulu yazarı22
- sözlük abilerinden genç yazarlara tavsiyeler10
- şımarık yazarlar5
- merak edilen sözlük erkeği6
- kız arkadaşa gökyüzünü hediye etmek18
- ağzında sakızı şişirip arsız arsız patlatan kız4
- selamın aleyküm desem kaç kişi aleyküm selam der10
- bu sözlükte beni herkes tanır7
- tanga giyen kızın namusu3
- otobüste yaşlıya yer verme zorunluluğu3
- sinirli kadını sakinleştirmek13
- hapishanede yatmak karıyla yatmaya benzemez5
- sözlük kızlarından hiç astronot çıkmaması8
- profiline bakılan yazara bildirim gelmesi4
- keko saç tıraşı4
- yalnizca deli yalnizca sair21
- profil fotoğrafı koymayan erkek4
- erkeklerin zeki kadın sevmemesi4
- protein tozu ve sütün gaz yapması3
- ciguli vs velvet7
- nickinde k harfi olan yazara olan aşkım15
- komşuları itici yapan detaylar3
- arkadaşlar bakar mısınız21
- katatespizartmasi17
- türkiye çağ atlarken chp ne yapıyordu4
- atatürkün bilimden en uzak sözü4
- femboy erkeklere yürüyen dayılar2
- aile hekimine ilaç yazdırmak3
- yeni seçimde akp halka ne vaadedebilir sorunsalı11
- yazarların en çok artı alan entryleri3
- sünnetten akılda kalanlar5
- altı ok'a ihanet edip mührü başka yere vurmak16
- kitap okurken ağlamak8
- ton balığını kim yiyor sorunsalı8
- yazarların en son kravat taktığı tarih3
- anıtkabire gitmek vs hacca gitmek5
- ellerim bomboş2
- gideyim de bir kahve yapayım2
- kitap okurken ağlayan erkek5
- özlem tekin5
- kadın erkek ilişkisindeki en önemli şey3
- uzun ve ince sigara içmeye alışmak5
- rüyada zehra güneş'e sarılmak5
- burak demirbilek5
- iran da 120 çocuğun öldüğü okul saldırısı7
büyük bir hevesle geldiğim şehir. ömrüm boyunca görebileceğim en siktiriboktan yer. Şırnak bile buradan iyiydi.
ya bana en ters insanlar denk geliyor yada şehrin alayı böyle.
trafiği zulüm. trafik ahlakı hakketen yok. yolda kasis olmasına rağmen, ana caddeye çıkacak bir araç için yavaşlamayayım düşüncesiyle kasisi göre göre hızlanıp, araçın altını vura vura geçen sürücülerden bahsediyorum. ne olur yani kasisi görünce yavaşlayıp, insan gibi kasisten geçsen. hem bu arada da kasisten dolayı yavaşladığın için diğer araç ana cadeye çıkabilse. zaten trafik var, yol tek şerite düşmüş, yolun ortasında duran insanlar var. hayır 50 metre ötede ara sokağa girip, aracını park edebileceğini herkesten daha iyi biliyorsun.
kira fiyatları yazın uçuyor, kışında yarı fiyatına düşüyor.
esnafları multi milyoner sanırım. herhangi bir dükkana girdiğiniz önce bi insanı süzüyor. yabancı olduğuna kanaat getirdikten sonra karşı tarafa saplama hazırlığı içine giriyor (etiket fiyatınında üstünde söylüyorlar). ama adamlar lafını esirgemiyor. herhangi bir mağazada ikinci veya üçüncü ürüne bakmak istediğinizde "alacaksan al, almayacaksan uza veya alacaksan çıkartayım" diyenler gördüm.
pide türevlerine bu kadar düşkün insan yoktur sanırım. bizim lavaş kalın oluyor, lavaşın birazını kesin de öyle dürüm yapın dediğimiz döneri, adamlar normal bildiğiniz pideyi ikiye katlayıp öyle dürüm yapıyorlar.
manav nedir ? biraz daha pahalı sebze meyve satar, ama aldığın ürünü sen seçersin değil mi? hatta çoğu pazarda bile alacağın ürünü sen seçiyorsun. burada durum farklı. herhangi bir ürüne el uzattığın zaman sanki adamın gelmişine geçmişine sövmüşün gibi hiddetleniyorlar. neymiş, kendisi verirmiş. iyi ver bakalım dedik. en eziğini büzüğünü koyuyor bu sefer.
dedim ya esnafı ayrı bi dert. insan para kazanmak ister değil mi? hani bi eczacı olsan anlarım. dükkanını saati geldiğinde kapatırsın. 9'dan önce dükkan açan yok. (hadi hava soğuk, ona veriyorum.) tatillerde açık dükkan yok, sanki alayı devlet memuru.
lokantalarda dikkatli olun. garsondan menüyü isterken sıranı bekle gibi azarlayıcı cümleler duyabilirsiniz.
gelirken uyarmışlardı. soğuğu kötü olur diye. hakkaten de alaskanın göt donduran soğuğu var.
avmye esnaf karşı. çünkü kitleyeceği insanların alayı avm'den alışveriş yapacak. sanırım seneye açılır. şahsen esnafına 1 kuruş kazandırmak istemediğimden dolayı en ufak birşeyi bile internetten alıyorum.
velhasım kelam, daha bir iyi insanı elbet vardır ama denk gelmedim.
ya bana en ters insanlar denk geliyor yada şehrin alayı böyle.
trafiği zulüm. trafik ahlakı hakketen yok. yolda kasis olmasına rağmen, ana caddeye çıkacak bir araç için yavaşlamayayım düşüncesiyle kasisi göre göre hızlanıp, araçın altını vura vura geçen sürücülerden bahsediyorum. ne olur yani kasisi görünce yavaşlayıp, insan gibi kasisten geçsen. hem bu arada da kasisten dolayı yavaşladığın için diğer araç ana cadeye çıkabilse. zaten trafik var, yol tek şerite düşmüş, yolun ortasında duran insanlar var. hayır 50 metre ötede ara sokağa girip, aracını park edebileceğini herkesten daha iyi biliyorsun.
kira fiyatları yazın uçuyor, kışında yarı fiyatına düşüyor.
esnafları multi milyoner sanırım. herhangi bir dükkana girdiğiniz önce bi insanı süzüyor. yabancı olduğuna kanaat getirdikten sonra karşı tarafa saplama hazırlığı içine giriyor (etiket fiyatınında üstünde söylüyorlar). ama adamlar lafını esirgemiyor. herhangi bir mağazada ikinci veya üçüncü ürüne bakmak istediğinizde "alacaksan al, almayacaksan uza veya alacaksan çıkartayım" diyenler gördüm.
pide türevlerine bu kadar düşkün insan yoktur sanırım. bizim lavaş kalın oluyor, lavaşın birazını kesin de öyle dürüm yapın dediğimiz döneri, adamlar normal bildiğiniz pideyi ikiye katlayıp öyle dürüm yapıyorlar.
manav nedir ? biraz daha pahalı sebze meyve satar, ama aldığın ürünü sen seçersin değil mi? hatta çoğu pazarda bile alacağın ürünü sen seçiyorsun. burada durum farklı. herhangi bir ürüne el uzattığın zaman sanki adamın gelmişine geçmişine sövmüşün gibi hiddetleniyorlar. neymiş, kendisi verirmiş. iyi ver bakalım dedik. en eziğini büzüğünü koyuyor bu sefer.
dedim ya esnafı ayrı bi dert. insan para kazanmak ister değil mi? hani bi eczacı olsan anlarım. dükkanını saati geldiğinde kapatırsın. 9'dan önce dükkan açan yok. (hadi hava soğuk, ona veriyorum.) tatillerde açık dükkan yok, sanki alayı devlet memuru.
lokantalarda dikkatli olun. garsondan menüyü isterken sıranı bekle gibi azarlayıcı cümleler duyabilirsiniz.
gelirken uyarmışlardı. soğuğu kötü olur diye. hakkaten de alaskanın göt donduran soğuğu var.
avmye esnaf karşı. çünkü kitleyeceği insanların alayı avm'den alışveriş yapacak. sanırım seneye açılır. şahsen esnafına 1 kuruş kazandırmak istemediğimden dolayı en ufak birşeyi bile internetten alıyorum.
velhasım kelam, daha bir iyi insanı elbet vardır ama denk gelmedim.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar