bugün

israil

Eleştirilere karşı sözlükteki siyonistlerin savunduğu ülke.

Neymiş zamanında dedelerini yakmışlar. Kim yakmış amk müslümanlar mı yakmış? yok. Bre tarih bilmez köpek bu adamların dedelerini 15.yy da ispanya da haçlılar kesiyordu. Osmanlı kurtardı. Sonra 2. dünya savaşında almanya sabun yaptı. Şimdi hangi müslüman tavuğuna kış demişte gelip müslümaan çocukları öldürüyor.

Çünkü götü bir alman çocuğunu dozerle ezmeyi yiyemez. Çünkü ispanyol bir çocuğu plajda öldüremez. Buna sende izin vermezsin dünya da. Ama ölen küçük müslüman çocuk olunca başta sen olmak üzere dinsiz vicdansız izansız köpek sen ve siyonist aşığı arkadaşların sesinizi çıkarmazsınız. Dedesini öldürenlerden hesap sorsun amk dünyaya kan kusturacağına.

sen baban kim bilmediğinden soyunun nereye gittiğini bilmezsin dedenin peşine düşmezsin ama elin israillisinin dedesini öldürdüler eee o zaman çocuk öldürmesini mazur mu görelim andaval.

Bir de çok aydın ülkeymiş. niye laik değil çünkü. Şimdi bu insafsız akılsızlar aydınlık=laiklik diyen tayfaydı. Dini kitaba bağlı ülkeyi laik aydın ilan etmişler çünkü islam karşıtı. Bir ateist için en büyük lütuf islam karşıtı ya hemen aydın hemen sevimli hemen haklı Eee amcık daha inandığın şeyi bilmiyorsun bu nasıl ikiyüzlülük bu nasıl bir mallık. özentilikten ateist olmuş gelmiş israil gibi din devletini savunuyor. itin köpeğin methiye düzdüğü ülke.

Biz diyoruz adam çocuk öldürüyor adam diyor awacs yapıyor. Çölde tarım yapıyor. Dozerle çocuk eziyor diyoruz aloo.