bugün

akp ye ak parti demek

"akp ye ak parti demek" diye bir başlık olamaz.zira resmi olarak akp isimli bir kurum bulunmamaktadır.Bu, partilerin kısa isimlerinin genel olarak toplum veya belli bir siyasi görüş sahibi gruplarca keyfiyeten belirlendiğini zanneden ya da bunun böyle olmadığını bildiği halde bilmeyenleri yanıltmak için bu iddia da bulunan, acar, ulusalcı sözlük gençliğinin bir yumurtlamasıdır.

Yine beyin adlı organlarına zerkedemeyecek biliyorum ama tekrar etmekten başka yapacak birşey yok:siyasi partiler kanununa göre partiler kurulurken kısa olarak kullanmak istedikleri ismide bildirirler.Ve bu isim adalet ve kalkınma partisi için AK PArti'dir."Aa sikseler ben bu dincilere ak demem" yobazlığı ve fanatizmiyle kompleks yapmak çok çocukçadır.Anavatan partisi'ne nasıl AP değilde ANAP diyorsan adalet ve kalkınma partisinede ak parti diyeceksin.

Obsesif beyinleriniz bunu kendinize hakaret olarak görmenin dışına çıkamadığından size bir öneri sunacağım.Bu söylediğime 5 yaşındaki çocuğun sermet erkin ilüzyonlarına şaşırması kadar şaşıracaksınız eminim.

Değerli ulusalcı, faşist, kemalist, atatürkçü(işte her ne iseniz) arkadaşlar bu partinin ismini (a)(ka) parti olarak söylemekte hiçbir sakınca yoktur.hem giderek komik olan akp zorlamasından kurtulursunuz hemde "aka parti" akp'ye göre çok daha aşağılayıcı bir söylenişe sahip.

Dolayısıyla bu başlığa konu olan husus şudur; "ak partiye akp demek". Başlığın bu şekilde değiştirilmesi önerimi moderasyona sunarım.
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar