bugün

16 yaşındaki kızla çıkan 25 yaşındaki erkek

sözlük yazarları, kadın olursa suç erkek olursa helal muhabbeti yapmış, buna cevaben mutlaka ilave edelim ki

kadın ya da erkek farketmez. almanya´nın baden württemberg eyaletinde 26 yaşında kütür kütür öğretmen hanım 15 yaşında genç delikanlıyla seks yaptığı ortaya çıkınca, meslekten atıldı, 18 ay yedi, cezası şartlı tahliyeye döndürüldü. yani o suçu tekrar işleyecek olursa- ceza eskiyene kadar ki bu almanya´da 15 yıldır- şartlı olarak tahliye edildiği 18 aylık suçu, indirimsiz yatacak.

türkiye´ de kanun falan kalmadı ama, hukuken reşit olmamış şahısla seks yapmak suçtur. kadın ya da erkek ayrımı yoktur.

ayrıca 15 yaşında oğlu olan bir alman anne de, tıpkı herhangi bir türk anne gibi, kendisine asılan 26 yaşında bi kadınla karşılaşacak olursa, zikine sağlık olm, demez, gider o kadını derhal şikayet eder. ayrıca da eline geçirecek olursa, anasını avradını beller o kadının.

zaten yukarda anlattığım öğretmen kadının muhabbeti de aynen annesinden kaynaklanmış. bu öğretmen, sadece 15 yaşında delikanlıyla zikişmemiş, bi de evi telefondan arayıp telefon seksi yapmış, annesi de buna tabii uyanmış, bu kadın niye seni devamlı arayıp duruyo, muhabbetinden, hooop derhal müdüre şikayet, ahlak masasına şikayet, o 26 yaşındaki kadın hayatının tekmesini yemiş.

yani demem o ki- kadın ya da erkek farketmez.