bugün

vincent aboubakar

şimdi bak 30 gol felan diyenler fena halde rüya görüyor üzgünüm.

bu Vincent fizik olarak evet harika, beton gibi güçlü, dayanıklı, onu markaja almak isteyen adamı pes ettirebilecek kadar sağlam, ayrıca fazlasıyla enerjik, yorulmayan bir görüntüsü var. hatta omuz omuza mücadelelerde göreceksiniz habire fauller Beşiktaş aleyhine olacak.

evet fiziğiyle ceza sahasını karıştırabilir ama futbol aklı zayıf bu adamın. bitiriciliği çok kötü. gözünüzün önüne 55 metre depar atıp ayakta kalan sow'u getirin o son vuruşunda öküz gibi vurup tribünlere gönderirdi topu, hah Vincent ondan da beter. adamın plase kavramı yok öküz gibi vurur toplara, çerçeveyi tutturursa ne ala ama ististikleri zayıf.

hava hakimiyeti de öyle sanıldığı gibi üstün değil sıçraması zayıf. onu nasıl beslerler ne yaparlar ne ederler bilmiyorum ama 30 gol hayal. şimdiden atın bu düşünceyi kafanızdan.

ben bir gomes performansını gösterebileceğine inanmıyorum, bu noktada asıl büyük katkıyı onu markajlamak için uğraşan defansın sebebiyet verdiği boşluklara hareketlenecek Beşiktaşlı diğer futbolcular için büyük avantaj olacaktır ama daha fazlası değil.

tahminim sadece lig için konuşuyorum;

13 gol 5 assist

şampiyonlar liginde de ;

2 gol 1 asist yapsa

türkiye kupasında da;

4 gol 1 assist

bu da toplamda eder; 19 gol 7 asist. maksimum budur bence

aslında fena da değil ha neredeyse 20 gol amk dimi? düşünüyorum bir santrafor bir sezon da 20 gol atıyorsa başarılıdır birader hangi ülkede oynuyor olursa olsun.

demek ki Vincent başarılı olacak birader.