bugün

bütün müdürler göttür

**** bütün müdürlerin göt gibi davranması nedeniyle(istisnalar hariç) genel olarak oluşmuş kanı. bir hikayeyle desteklemek de gerekirse diye düşündüm * ve aşağıya iliştirdim.

bir gün vücuttaki organlar kendi aralarında müdür seçmeye karar vermişler. beyin "hali hazırda hepinizi ben kontrol ediyorum, müdür benim" demişse de öte yandan kalp "ben besliyorum hepinizi kanla müdürlük benim hakkımdır" ve ciğer "ben hava alı$verişi ile kalbi çalıştırıyorum müdür benim" şeklinde veryansın etmişler. her organ kendi adaylığının meşruluğu hakkında tezler üretirken sessiz sedasız bir köşede olan biteni izlemekte olan göt bir anda atılmış, "müdür benim ulan, ben faaliyetimi bir durdurursam hepiniz mahvolursunuz."

götün bu çıkışına diğer organlar götleriyle gülmüşler ki bu göt ü gerçekten çok sinirlendirmiş. "görürsünüz siz" deyip faaliyetlerini durdurmuş, bir nevi gümrük ambargosu başlatmış. bir süre sonra bütün faaliyetleri sekteye uğrayan diğer organlar hep bir ağızdan:

"tamam amenna, müdürümüz sensin yüce göt, biz ettik sen etme" diye af dilemişler. o günden sonra vücudun amiri, müdürü göt olmuş.

işte o günden bu yana bütün götler müdür, bütün müdürler de göt olmuş...

edit:ildi.