bugün

boğa burcu erkeği

benden iyi tanıyanın olmadığına emin olduğum burcun erkeğidir. kendilerini yüz metreden tanırım.
baba, abi, 2 yeğen, 1 enişte, 3 eski sevgili, ve son olarak koca, ki bunlar en yakın olanlar, diğerlerini saymıyorum bile! boğa olunca şahsım için kaçınılmazdır bi durumdur tabi..

bir boğa erkeği için söylenmesi gereken ilk kelime yemektir. seks falan değil, yemek!
önce yemek sonra seks gelir.
ona herşeyi yaptırabileceğiniz an; "aç olduğu" andır ve midesini tavlayan kalbini kolay fetheder.
genel olarak hayırlı bi evlattır ama anasına bi başka düşkündür.
karısına da öyle.. ama ikisi denize düşse önce anasını kurtarır!
içten içe her peteğe bal vermek ister. üreme takıntısı yokmuş gibi görünse de kanında vardır ve bir gün mutlaka depreşir!
herkesçe bilinen sekse düşkünlüğü aslında üreme isteğindendir. soyunu devam ettirme duygusu bütün burçların erkeklerinde olduğundan fazladır. hele bir de kendisine erkek evlat bahşederseniz, sizi sırtına da bindirir, eşeğiniz de olur ve gık bile demez!
mutsuz bir evliliği, ömür boyu çekme pahasına, sırf çocuk için yürütebilir. çocuğuna da düşkündür, karısına olduğu gibi.. ama ikisi denize düşse önce çocuğunu kurtarır!
lüksü sever, kadınını acaip (lüks içinde) yaşatır. tabi karşılığını almak kaydıyla..
bir kere aşık oldu mu kolay vazgeçemez. kolay aşık olmaz çünkü.. aşkla süründürülebilir kişidir kendisi. denemesi ve izlenmesi güzeldir aşık hali..
kaliteden anlar. farklı olanı hemen seçer. manyak bi göz vardır bunlarda.
zevk sahibidir. sevdiği kadından, seçtiği kıyafete kadar özeli arar.. daha ilginci bulur da!
garip bir şekilde şansı hep yaver gider, onu melekler koruyormuş hissine kapılırsınız.
bu adam çok iyi bir sevgili, mükemmel bir eş, harika ötesi bir baba olabilir. gerekli altyapı bünyesinde mevcuttur. gücünün farkında olayan bir boğa erkeğine rastlarsanız, korkmayın. bu kurbağadan bir prens yaratmak mümkündür.
yalnııız.. burası çok! önemli;
hissettirmeden sizi etkisi altına alır bu adam, onun istediği gibi yaşamaya ve düşünmeye başlarsınız, hem de hiç farkında olmadan.. çaktırmadan baskı yapar. içinde bi yerlerde acaip çirkef bi tarafı vardır ama onu ortaya çıkarmak için sağlam bişeyler yapmanız lazımdır. ha yaptıysanız boynuz yemiş matadorları hatırlayıp, direkt kaçın derim ben, başka da bişey demem.

kendilerinin en sevdiğim bi tarafı vardır ki, tadından yenmezler. en çakal adamların, üçkağıtçıların, kötü niyetlilerin basiretini bağlama yeteneğine sahiptirler. zırh mı vardır üzerinde nedir? kolay zarar veremezseniz bunlara.. melek- koruma olayı yani..

hatta en bilindik tehlike kişisi olan akrep burcu insanıyla başedebilen tek kişi boğa burcu erkeğidir! düşünün yani.. ne diyim? sırf bunun için hayran olunmalıdır kendisine..

kısacası; her ailede bir tane koruyucu olarak bulundurmak lazımdır. en vasatı bile, ailesi söz konusu olduğunda kendini öne atmaktan çekinmez.

hımbıllığından, tembelliğinden, monotonluğundan sıkılmayacaksanız, kıskançlığına ve annesine! olan düşkünlüğüne katlanabilecekseniz, çaktırmadan yaptığı baskılara alışabilecekseniz, yanı başınızdan ayrılmayacak, sadık, cömert, iyi kalpli, koruyucu, güçlü bir adamın, sonsuz aşkıyla ve ilgisiyle, bir ömür geçireceksiniz demektir. *