bugün

15 temmuz darbesinin faydaları

1-bu batıda demokrasi nöbeti tutan hamsalakların sadece yüzde yirmisi doğuya gitse ne ışid kalır ne pkk ama giderler mi? pkk karadenize kadar sıçradı. her gün size doğuda 3-4 kişi ölüyor diyorlar ama doğru değil çok daha fazladır. yakın tarihte gerçek darbe gerçekleştikten 2 gün sonra bir tane aq parti destekçesi kalmayacak. bakın ilki darbe değildi türkiye'de darbe girişimi olmadı. oradaki amaç türkiye'yi yemene çevirmekti. ülke iç savaşa götürülmek isteniyordu, kabak geri zekalı fettullahçıların başına patladı. avrupa ve amerika bunun için yeteri kadar kamuoyu oluşturduğunda harekete geçti.
hükümet adam gibi çalışır ve görevini yaparsa hiçbir şey olmaz ama ben güvenmiyorum, daha şimdiden ranta çevirdiler.

2-hulisi akar'a da hiç güvenmiyorum. bu adam tam bir şeytan iyi mi kötü mü bilemiyoruz. kendini üsteğmene dövdürttü ve birkaç subay kışkırtılıp bir işe kalkışıldı ve tayyip ölüp iç savaş çıksaydı darbe ortamı oluşacağı için ordunun geri kalanı da çıkacaktı o zaman bu adam emri ben verdim deyip başa geçebilirdi ama olmayınca masum oldu.

3-10 sene boyunca abilerine çalışan rte en son vazgeçip ülkeyi teslim etmesi gerekirken büyük kazık attı. bir sene içerisinde suikast ile öldürülebilir. başa geçme sürecini araştırırsanız amerikanın evladı, israil'in hizmetkarı olduğunu görürsünüz.

4-tamamen reisin işi ise ve fetoş ile devleti paylaşmak istemeyen rte ortağını satıp tamamen fişi çekmek için bunu kendisi eniştesiyle birlikte planladıysa helal olsun daha ölene kadar oradan inmez. düşman yarat - devleti ele geçirmesine izin ver - yok et ve kahraman ol, iyi taktik. bu sırada aynı kaptan yiyip içtiklerini unutmamak gerekir.

t: hiçbir olasılığa göre olmayan faydalardır.