bugün

all about us

nakarata kadar olan melodisi si bemol major gam dir. ton olarak sol minordur parca. gam, do re mi fa sol la si do' ya denir ilkogretim haliyle. bu sarkida da ayni sey si bemol den baslangic yapar. kisa bile olsa bu kadar sacma seyleri iki üç sey icin yazdim.

1.si; bu sarki sade bir melodiye sahip oldugu halde cok iyi bir sarkidir bana gore.

2.si; 80-90 liralik gitar alip, 6-7 akor basmayi "ezberleyince" ( ogrenince demiyorum ) muzik lafını duydugu her yerde konusacak cesareti olanlara, beste yapmaya kalkisanlara ibret gibidir. if they hurt you, they hurt me too gibi manasi da olan sozun bir gam uzerinde nasil harika durduguna ispat gibidir.

3.sü; bu muzik profesorleri, her b.kun profesorleri ozellikle ismail yk ismini duyunca bir yavşaklasirlar 6-7 akor ogrenip fikret kizilok calmaya basladiklari icin. hayatta basarili olamayacaklarin icine girerler. ulan senin daha creativity 'ye kraatifiti diyen dilin kronik sorunluyken, orada cikan muzik de boyle oluyor iste. o yuzden, kraatifiti kraatifiti ehuehuehu diye asagiladigin ismail yk, sen yarin obur gun album yapsan bile senden fazla satacak yine. tatu ve benzerleri de ismail den.