bakire kızların vücutlarına özen göstermemesi

valla var böyle bir şey. hayır imkanları olmadığından dolayı kendisine bakmamasını kastetmiyorum. evet bakire kızlar nasılsa vücudumu kimse görmedi, görmüyor diye bakmıyoırlar vücudlarına.

ne elleri ojeli ne sütyenleri güzel ne de bacakları ağdalı. evet çok gördüm. ha nasıl gördün derseniz , röntgenledim hepsini. yok lan, iş gereği onca kızın arasında çalışınca görüyor biliyor insan.

kız bakire nede olsa kimse görmemiş, göstermemiş vücudunu. beli bile kıllı lan. boynu kıllı yanda sakallar bıyıklar.

var evet böyle bir şey.düşünün ya, tam ikna etmişsiniz atmışsınız kızı yatağa. yani sevişmek istiyorsunuz. ki o kız da istiyor ama bir bakıyorsunuz ki karşında bakımsız bir vücud. ne lan bu, insan seksten soğur ya.

annem hep derdi küçükken temiz don giy çık dışarı. aman anne ya derdim. annemde öyle deme bir yerde ölsen kalsan. bari temiz çocukmuş desinler derdi.

arkadaş sen kimseye göstermiyorsun diye, vücuduna bakmamazlık olmaz. ki göstereceksen vücudunu cillop gibi yap öyle göster bari.
üstelik bu kızların sağda solda afra tafralarından geçilmez. her erkek onlara bakıyordur. sen önce kendi ellerine bak. kolun benim kolumdan kıllı.

istediğiniz kadar kötüleyin rahat olun. o kıllı kollarla çiğ köfte yoğuran adamlara benziyorlar ki hiç değilse o adamlar doğal ve çekici.

edit: lan ya sözlükte hakkaten çok kız var ve hepsi bakire üstelik bakmıyor vücudlarına yada hakkaten seovi ibne ve kıllı seviyor.

ikinci edit: mesaj geldi cep telefonuma bütün bakire kızları kastetmiyorum öyle anlaşılmış. bir manken arkadaş attı mesajı .(anladın sen onu) sadece çoğu kız öyle. genelleme yapıyorum ve bunun arkasındayım.