bugün

chp nin mitinge akp yi de davet etmesi

insanlar "insan" olduklarını hatırlayabilirler ise bu ve bunun gibi görüntülerin çok daha sıklık ile görülmeye başlanacağı mevzudur.. kardeşim artık insanların inançlarına saygı göstermeyi öğrenmek zorundayız..

bakın bunu hem dini ibadetlerini yapmaya gayret eden ve elinden geldiğince haramdan uzak durmaya çalışan ama aynı zamanda damarlarındaki kana kadar atasını seven onun mirasına sahip çıkmaya çalışan birisi olarak yazıyorum. dini yaşamak isteyenler karışmasın artık atasını sevene, sisteme ve insanların özgürlüklerine. diğer taraf da bıraksın isteyen namazını kılsın başını kapatsın yadırgamasın bunları.. işi şova dökmedikleri sürece çıkarları için kullanmadıkları sürece karışmasın kimse kimseye..

yahu en basitinden bu yukarıda yazdığım hem namaz kılıp hem atatürk ilke ve inkilaplarını savunan insanlara şaşkınlık ile bakmasın insanlar. ülkenin önündeki en büyük engel her zaman cehalet. kıramıyoruz ön yargılarımızı hep bir taraf tutman bekleniyor. ya müslümansın ya laik. neden kardeşim neden ? neden aynı bünyede ikisi de olamıyor. tamam islam şeriat hükümleri ile yönetilmeni ister de o hükümleri hakkı ile yerine getirebilecek tek bir insan yok ki koca gezegende.. al işte ışid e bak en basitinden el kaideye bak hamasa bak arabistana bak. bunlar hep şeriat ile yönetilen örgütler devletler başları bitten kurtulmuyor çünkü insanın doğası pis. eline yetki geçince katliam yapıyor hemen..