bugün
- smallville'deki konuk oyuncular5
- erdal beşikçioğlu13
- taşaklardan birinin kayıp olması9
- aklınıza gelen şarkı sözü10
- çay içen kız13
- kız arkadaşına mini etek giydiren erkek7
- galatasaray10
- iş hayatı4
- ali vefa10
- bacanak2
- yazıp yazıp silmek2
- arıların biraz mallaşmış olması2
- 03 ağustos 2026 abd iran müzakereleri3
- isana2
- en tehlikeli insan tipleri3
- bir şeyler söyle5
- sözlükler arası savaş çıksa11
- ütü13
- bennu gerede'nin boynunda taktığı vibratörlü kolye4
- doruklara sevdalanmak2
- 45 defa kürtaj oldum bebek öldürmeyi seviyorum3
- anın fotoğrafı14
- cedidacer bey ne yapıyor sorusu7
- uludağ sözlük çeteleri9
- sözlük yazarlarının akşam yemekleri9
- atatürk düşmanlarının ortak özellikleri3
- evleneceğiniz yazarı neye göre seçersiniz9
- duyulan en ilginç isim5
- oralet içen erkek5
- dönmek istenilen yıl2
- en boktan on yıl7
- çaya şeker atan erkek5
- evde yapılabilecek aktiviteler4
- 2036 da paranın bir önemi kalmayacak7
- arkadaşlar ne yapıyorsunuz9
- red flag erkek listesi9
- yediği restoranda kirlileri mutfağa götüren kişi2
- menemen9
- yunanistan29
- kalem4
- mcdonalds nasıl okunur sorunsalı9
- hırvatistan14
- bik bik'in mutfağına konuk olmak29
- mutsuz olmak3
- yıkık yazarlar4
- gocu bak bi5
- latte içen erkek4
- ona bir şey söyle13
- borç ve kira olupta iyi olan para7
- patates kızartması4
galatasaray'ın 2004 yılında ali sami yen stadında fenerbahçe'yi 1-0 yenmesinden sonra, aziz yıldıvım'ın, maçın kurallara uygun oynanmadığına gerekçe olarak gösterdiği, maç esnasında seyirci bulunmasına izin verilmeyen stadyum bölgesidir. bu şahsın, 2005-2006 sezonunda galatasaray'ın şampiyonluğunu müteakip günlerce ortadan kaybolması, galatasaray coşkusunu sulandırmak için mevdiven gibi bir gerekçe bulamamasından ileri gelmektedir; (daha sonra ''istifa edevim ha'' söylemiyle, ortaya çıkabilmek için, duruma bir çözüm bulmuştur) netekim an itibariyle (28 nisan 2008), 27 nisan gs-fb derbisinin aleyhlerine sonuçlanmasından sonra bu şahıs gene ortada yoktur, çünkü mevdiven'i kimse takmamaktadır artık, maçta da mevdiven benzeri bir durum (kırmızı kart, verilmeyen penaltı vs) yaşanmamıştır. merakla bekliyoruz, bu sefer nasıl bir demeçle çıkacaktır basının karşısına.
edit : oysa bir başkanın maçtan sonra taraftarını sükunete davet etmesi, daha şampiyonluk gitmedi kenetlenelimmesajını vermesi, futbolcularının ve rakip taraftarların gece vakitlerinde dayak yememesini sağlaması gerekmezmiydi? (tıpkı 2 yıl önce kaçan şampiyonluk sonrası ''çabaladık olmadı, futbolcularımı kutluyorum, seneye inşallah'' falan demiş olması gerektiği gibi).
edit : oysa bir başkanın maçtan sonra taraftarını sükunete davet etmesi, daha şampiyonluk gitmedi kenetlenelimmesajını vermesi, futbolcularının ve rakip taraftarların gece vakitlerinde dayak yememesini sağlaması gerekmezmiydi? (tıpkı 2 yıl önce kaçan şampiyonluk sonrası ''çabaladık olmadı, futbolcularımı kutluyorum, seneye inşallah'' falan demiş olması gerektiği gibi).
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar