bugün
- dansöz izleme keyfi12
- 5 eylül 2026 fenerbahçe beşiktaş maçı39
- yarın kpssye girecek yazarlar9
- aziz yıldırım12
- enayimiknatisii36
- uzak durulası insan modelleri5
- amerikada hasidik yahudi avı başlaması7
- ölüm2
- ismail kartal9
- ne yazarsanız yazın anında gerçeğe dönüşseydi8
- insan olmaya ceyrek kala26
- öylesine bir şeyler yaz2
- online listesinden manita beğenmek7
- elleri güzel erkek nasıl oluyor sorunsalı13
- flat white4
- serhat kılıç13
- sözlük yazarlarının salatalıkları21
- güneş kremimi yenilemem lazım diyen erkek12
- hangi renksiniz17
- kendin hakkında gereksiz bir bilgi bırak6
- kerem aktürkoğlu8
- bik bik dondurma yapsın da görelim6
- fusya semsiyeli yabanci8
- geceye bir söz bırak8
- 9 eylül 2026 sporting lizbon galatasaray maçı8
- açık oylayan yazar ne demek istiyor13
- şu an dinlediğiniz şarkı2
- 05 09 2026 silvermist'e ciğer ısmarlamam14
- evde dondurma yapmak5
- özledim mesajına verilecek cevaplar13
- anın görüntüsü24
- israil olmasa orta doğu nasıl olurdu21
- geleneksel ciğer ısrmarlama şenlikleri9
- sözlükteki fenerbahçeliler6
- limonlu dondurma4
- sözlükteki şer çetesi12
- milan skriniar5
- fenerbahçe nin liverpool ile karşılaşacak olması4
- ragnarın memeleri5
- gocu50
- s'i l v'e r m'i s t29
- sözlük kızlarındaki libido yüksekliği4
- 5 eylül 2026 fenerbahçe'ye döşenen boru5
- 4 eylül 2026 başakşehir galatasaray maçı32
- sözlükte herkesin avcı olması12
- beşiktaş8
- seri eksici6
- sözlükteki zorbalar12
- ioçk'nın mavi boncuğu toptan alması4
- herkese mavi boncuk dağıtan kız4
bugun 1 hafta oldu. nasıl anlatsam sokaklarda ingilizceden başka her dil konuşuluyor. Fransızca, italyanca, ispanyolca tabiki türkçe.
Kulağınızı sadece ingilizceye kapatmanız neredeyse imkansız. Klasik olacak ama elinizi sallasanız zaten türk'e rastlıyorsunuz.
sahil dersen kurban olun egeye akdenize burası köhne eski tesislerle dolu. Müşteri hizmetleri ve kalitesi zaten konu dahi olmaz çünkü yok. Hemen geçtim belek, kemer falan o tarafları yav hani şu kaş da falan 3 yıldızlı aile otelleri vardır ucuzdur ama severiz samimidir falan burda o tip oteller lüks ve kaliteli gözüyle bakılıyor.
Birde torba çok kıymetli burda altın değerinde parayla satılıyor ne alırsan al. free shopdan parfum aldım 60 euroya torbayı satmaya kalktılar amk.
hiç mi iyi yanı yok, evet insanlar birbirine saygılı oda malta halkından değil yaz aylarında buraya dolan avrupalı nufusundan oluyor belliki. taksicilerin hepsi açgözlü 2 otobüs duraklık yere 20 euro aldılar.
birde şehirde heran bir dinamit patlaması gibi birşey oluyor. tam olarak anlamadım ama kendimi çanakkale savaşının ortasında kalmış gibi hissediyorum. bir keresinde aralıksız 5 dakika patlattılar.
sürekli sipere girme ihtiyacı duyuyorum.
ha karı kız sorarsan ganiyle var ama bu mevsimde her avrupa ülkesinde zaten parklarda benzer manzaraları görürsün.
Kulağınızı sadece ingilizceye kapatmanız neredeyse imkansız. Klasik olacak ama elinizi sallasanız zaten türk'e rastlıyorsunuz.
sahil dersen kurban olun egeye akdenize burası köhne eski tesislerle dolu. Müşteri hizmetleri ve kalitesi zaten konu dahi olmaz çünkü yok. Hemen geçtim belek, kemer falan o tarafları yav hani şu kaş da falan 3 yıldızlı aile otelleri vardır ucuzdur ama severiz samimidir falan burda o tip oteller lüks ve kaliteli gözüyle bakılıyor.
Birde torba çok kıymetli burda altın değerinde parayla satılıyor ne alırsan al. free shopdan parfum aldım 60 euroya torbayı satmaya kalktılar amk.
hiç mi iyi yanı yok, evet insanlar birbirine saygılı oda malta halkından değil yaz aylarında buraya dolan avrupalı nufusundan oluyor belliki. taksicilerin hepsi açgözlü 2 otobüs duraklık yere 20 euro aldılar.
birde şehirde heran bir dinamit patlaması gibi birşey oluyor. tam olarak anlamadım ama kendimi çanakkale savaşının ortasında kalmış gibi hissediyorum. bir keresinde aralıksız 5 dakika patlattılar.
sürekli sipere girme ihtiyacı duyuyorum.
ha karı kız sorarsan ganiyle var ama bu mevsimde her avrupa ülkesinde zaten parklarda benzer manzaraları görürsün.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar