bugün
- 14 haziran 2026 avustralya türkiye maçı48
- milli maçı izlemeyen erkek13
- tanrıyı görmek için 12 yıldır oturmayan adam5
- avustralyalıların iri yarı olması5
- yahudilerin bu kadar zengin olmasının nedeni4
- abd iranın anlaş ama ması 14 haziran 20263
- nestory irankunda3
- arda güler6
- türkiye'nin avustralya'ya 2 0 yenilmesi3
- bir kızı doyurmak4
- ciddi ciddi maymundan geldiğine inanmak12
- aylık 346 bin tl iyi para mıdır sorunsalı2
- deniz şortunun içine boxer giyilir mi sorunsalı20
- vincenzo montella6
- çok fena boşladım3
- uzun zamandır aktif olmayan birinci nesil yazarlık3
- su molası4
- avustralya 0 türkiye 74
- migros anal market2
- avustralya milli futbol takımı4
- avustralya2
- devşirme türk2
- kadınlar neyden hoşlanır4
- ruh eşin nerede2
- new york knicks3
- merih demiral2
- milli takım şarkısının akp tarafından üretilmesi18
- istiridye mantarı2
- futbol maçı izleyen sözlük kızı4
- zall yüzünden gol yememiz5
- kürdistan a milli futbol takımı2
- ozan güven ahmet kural ikilisi2
- türk bayraklı tişört2
- uludağ sözlük burada zall nerede4
- özel okulların dolup taştığı kriz ülkesi2
- milli takım gruptan çıksın soyunurum3
- türkiye a milli futbol takımı2
- kadir mısıroğlu2
- muhabbet kuşu2
- muşlettin geldi topu aldı vurdu goooooolll4
- dünya kupası2
- en iyi antidepresan18
- uludagsözlük ilk yapay zeka moderasyon başarısı9
- sarunas jasikevicius2
- sabah sabah kahvaltıya gelen misafir2
- kemal kılıçdaroğlu14
- kenan yıldız2
- chp'nin hali ne olacak58
- ioçk adam mıdır2
- alagavat olmak istiyorum ne yapmalıyım2
tam anlamıyla auteur kimliğe sahip, işini layıkıyla yapan texaslı yönetmen. çoğu filminin künyesinde reji dışında da baskın olan isim yine o olur. filmlerini yönetmesinin yanında senaryolarına da, kurgularına ve müziklerine de el atan rodriguez tam anlamıyla kendi işini kendi yapan bir sinema aşığı. aşık diyorum çünkü, sanat hayatının başlarında çektiği bütçe sorunu nedeniyle sırf idealini yapmak için deneysel ilaç araştırmalarında gönüllü kobaylık yapmıştır. devamında bu icraatı ona yedi bin dolar gibi ufak bir meblağ olarak geri dönmüştür. lakin o yapılamayanı yapmış az bütçeyle muazzam bir film olan el marianchi'yi beyazperdeye sunmuştur. o kadar düşük bütçe ile bu denli iyi iş çıkarması otoritelerin ilgisini çekmiş ve deyim yerindeyse hollywoodun kapıları sonuna kadar açılmıştır. el marianchi bir üçlemeye dönüştürülerek komedi - aksiyon türünde adeta kült olmuştur. devamında sin city ile başarısının tesadüf olmadığını kanıtlamış ve bu filmle birlikte görsel zekasını daha da fazla ortaya koymuştur.
tüm bunların dışında tabi birde quentin tarantino'nun kankasıdır. birçok projede birlikte yer almışlardır. bu açıdan tarantino'nun rodriguez üzerindeki desteği inkar edilemez. lakin tarantino' nun parmağı olmasaydı bu denli başarılı olamazdı gibi yorumlarda bulunmakta bana kalırsa haksızlıktır. tüm sinema otoriteleri gibi tarantino'nun da onu keşfettiği filmi el marianchi'ye rastlar ve bana kalırsa tek başına rodriguez gerçekten sağlam iş çıkarmıştır.
filmlerinde aksiyonun yanına iliştirdiği o kara mizah öğeleriyle özgün bir yere sahiptir. sinema dünyasının kendini takip ettiren başarılı isimlerinden biridir. işin iyi tarafı kendisi henüz oldukça genç. bu da tabi ki biz sinemaseverleri epey sevindiren ufak bir ayrıntı. yıllar geçtikçe deyim yerindeyse o daha da pişecek ve bizlere seyrine doyum olmayan eserler sunacaktır.
tüm bunların dışında tabi birde quentin tarantino'nun kankasıdır. birçok projede birlikte yer almışlardır. bu açıdan tarantino'nun rodriguez üzerindeki desteği inkar edilemez. lakin tarantino' nun parmağı olmasaydı bu denli başarılı olamazdı gibi yorumlarda bulunmakta bana kalırsa haksızlıktır. tüm sinema otoriteleri gibi tarantino'nun da onu keşfettiği filmi el marianchi'ye rastlar ve bana kalırsa tek başına rodriguez gerçekten sağlam iş çıkarmıştır.
filmlerinde aksiyonun yanına iliştirdiği o kara mizah öğeleriyle özgün bir yere sahiptir. sinema dünyasının kendini takip ettiren başarılı isimlerinden biridir. işin iyi tarafı kendisi henüz oldukça genç. bu da tabi ki biz sinemaseverleri epey sevindiren ufak bir ayrıntı. yıllar geçtikçe deyim yerindeyse o daha da pişecek ve bizlere seyrine doyum olmayan eserler sunacaktır.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar