bugün
- 10 eylül 2026 fenerbahçe roma maçı48
- 10 eylül 2026 ismail kartalın istifası16
- karınızı kucağınızda taşır mısınız11
- milyonlarca insan deccal'in peşinden gidecek15
- karanlıkta bi şey var hissi9
- 9 eylül 2026 sporting lizbon galatasaray maçı77
- yazarların beğendiği kadın tipleri4
- eğer şansınız olsaydı kimleri diriltirdiniz7
- platon un mağara alegorisi7
- ismail kartal23
- birden akla gelen sözlüğü bırakma düşüncesi11
- sözlük sapıkları12
- hayatını garantiye almak isteyenlere tavsiyeler12
- am meme ve göt üçgenindeki favori organınız11
- dünya iyi midir9
- silvermist'in mutfağına konuk olmak18
- kiraz cicegi kolonyasi28
- 6668
- anın görüntüsü28
- fenerbahçe18
- arkadaşlar sizce bu çocuk yakışıklı mı13
- flört11
- jennifer lawrance8
- kızılay avm11
- üstteki yazar hakkında bir tespit bırak5
- sözlükte kavga olmayacak hissi13
- isa mesih'in gelişini sevgiyle kucaklamak5
- 13 ekim 2026 galatasaray barcelona maçı5
- fenerbahçe biraz sert biraz katı16
- tuğba ekinci3
- yahudilerin hepsi iyi insan değil9
- kendini çok önemli sanan yazar14
- yazarların kulaklığında şu an çalan şarkı10
- fenerbahçe de ismail kartal'ın istifası2
- mutlu musun3
- ağır müslüm gürses sözleri9
- deccal'in şu an yeryüzünde olma ihtimali6
- ıssız kampta kakiş yapacak yer arayan narin insan4
- sözlükteki cinconluların göt olması5
- allah her şeyi kuşatmıştır7
- uzun adam4
- ismet özel der ki5
- kalbiniz mesih'in adına tepki veriyor mu4
- ağırlık kaldıramayan erkek8
- ona bir şey söyle2
- kitap okumak6
- üniversiteli eskort kadınlar10
- crocs3
- doğaüstüyle dinle kafayı bozan kitle4
- ben troll üm7
Bu terim öncelikle aile kavramından uzak, toplumların ve ırkların yapısını bozmaya yönelik girişimlerde bulunan ve bunu tercih olarak değerlendirip saygı duyulması gerektiğini söyleyenlerin argümanıdır.
Elbette saygı duyacağız insanların özel yaşamlarına ama etrafa baktığımda bunu baskilamaya çalışıp turk toplumu üzerine özellikle milliyetçilik* ve muhafazakarlık terimlerinin iktidardaki birtakım isimleri bahane edip bu güzel hususiyetleri kötülemeye çalışıldığını ve dış mihrakların oyunlarına bir takim gençlerin geldiğini görüyorum iste arkadaşlar hoş görülmeyecek taraflar buralardır.
Bunu lütfen toplum üzerindeki hassasiyetini düşünüp öyle karar verelim ve bu doğaya tabiata ve yaradılışa asla gram uygun düşmeyen bu eşcinsel hallerden insanları kurtarmaya çalışıp onların güzel bir şekilde nesillerinin devam etmesini sağlamaya çalışmalıyız.
Ben o insanları araştırdığımda çoğunun ailevi bir takim sorunlarının olduğunu veya hormonal dengesinin bir takim nedenlerden ötürü bozulduğunu gözlemledim.
Bunun bir etkisi kız ve erkeklerin toplumda sürekli ayni mekanda hasir neşir olması da etkilidir. Çocuk gelişimi bölümünde okuyan arkadasımin sınıfında 49 kız 1 erkek var o da kendisi ve bu arkadaşımın da bir kısım kibar haller hasil olduğunu gözlemledim bunda etkili olan bana sorarsanız bu erkek arkadaşımın kızlarla konuşurken kibar olayın derken bunun her insanla diyalogunda normal konuşma davranışı haline gelmesidir . Diğer taraftan mühendislik okuyan bayan arkadaşları da ayni şekilde tahayyül ediniz...
Edit: turk dil kurumunda calismiyorum arkadaşlar lise müfredatında veya ygs de bile ne zaman değişeceği belli olmayan bitişik mi yazılır ayrı mi yazılır kısır tartışmalarına takılmayın.
Elbette saygı duyacağız insanların özel yaşamlarına ama etrafa baktığımda bunu baskilamaya çalışıp turk toplumu üzerine özellikle milliyetçilik* ve muhafazakarlık terimlerinin iktidardaki birtakım isimleri bahane edip bu güzel hususiyetleri kötülemeye çalışıldığını ve dış mihrakların oyunlarına bir takim gençlerin geldiğini görüyorum iste arkadaşlar hoş görülmeyecek taraflar buralardır.
Bunu lütfen toplum üzerindeki hassasiyetini düşünüp öyle karar verelim ve bu doğaya tabiata ve yaradılışa asla gram uygun düşmeyen bu eşcinsel hallerden insanları kurtarmaya çalışıp onların güzel bir şekilde nesillerinin devam etmesini sağlamaya çalışmalıyız.
Ben o insanları araştırdığımda çoğunun ailevi bir takim sorunlarının olduğunu veya hormonal dengesinin bir takim nedenlerden ötürü bozulduğunu gözlemledim.
Bunun bir etkisi kız ve erkeklerin toplumda sürekli ayni mekanda hasir neşir olması da etkilidir. Çocuk gelişimi bölümünde okuyan arkadasımin sınıfında 49 kız 1 erkek var o da kendisi ve bu arkadaşımın da bir kısım kibar haller hasil olduğunu gözlemledim bunda etkili olan bana sorarsanız bu erkek arkadaşımın kızlarla konuşurken kibar olayın derken bunun her insanla diyalogunda normal konuşma davranışı haline gelmesidir . Diğer taraftan mühendislik okuyan bayan arkadaşları da ayni şekilde tahayyül ediniz...
Edit: turk dil kurumunda calismiyorum arkadaşlar lise müfredatında veya ygs de bile ne zaman değişeceği belli olmayan bitişik mi yazılır ayrı mi yazılır kısır tartışmalarına takılmayın.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar