bugün
- sözlükteki derin yapılanma4
- aylık 509 bin tl iyi para mıdır sorunsalı3
- korku filmi izlerken sarılacak birisinin olmaması4
- sözlük yazarlarının akşam yemekleri7
- arkadaşlar hangi diziye başlasam2
- protein ağırlıklı beslenince yaşanan kabızlık14
- arkadaşlar bu ne kitabı yahu5
- solcuların faşistlerden beter olması2
- hırvatistan12
- kele şaplak atmanın hazzı ve dayanılmaz istek2
- ispanya daki göçmen krizi7
- kadir mısıroğlu rum mu ermeni mi sorunsalı9
- milliyetçi chp li2
- yapay zekaya entry yazdırmak5
- rüyada nervio yu görmek5
- beni özleyenler elime mum diksin15
- kötülük2
- yeni gelin adayının çıldırtan talepleri6
- güzel cumartesiler3
- tatile sivasa gitmek4
- anın görüntüsü16
- dolar 100 lira olsa olacaklar3
- stack overflow kopyala yapıştır4
- gammazcı geldi gammazcııı hani'ya gammazcı2
- osmanlıcılar4
- beyaz keten iç çamaşırı belli ediyor13
- muşlettin bey birader erecto biraderdir3
- o kaç gram3
- aylık 506 bin tl iyi para mıdır sorunsalı3
- sümer dili6
- mutlu kalmak için öneriler4
- italya'nın ispanya ile schengen'i askıya alması2
- sözlük yazarlarının çok kültürlü olması8
- forlove194
- yunanistan29
- pforzheim şu an 26 derece2
- para bok huzur yok2
- ılımlı islam4
- kadın bana aşık oldu resmen2
- ayak bileğine dövme yaptıran erkek4
- küçük çocukların sizi kahraman olarak görmesi3
- saç traşı olmuyorum hadi bakalım8
- ben bi duş alayım2
- şanssız bir insan olmak4
- kendine inanmak2
- hoşlanılan kızla kıvırcık ali dinlemek2
- napiyonuz be ya2
- en son aldığınız iltifat14
- yuzır ismet gurbuzi hazretleri4
- türk ateisti7
dün gece, fenomen isimli yarışmanın ardından kenan erçetingöz'ün yüz yüze programına da katılmıştır. * yüz yüze'deki 'ben buyum abi' dediği tavırları, konuşma tarzı, içtenliğiyle onu tam olarak tanımayanlardan puan toplamıştır. anlattıklarından bazıları : *
- Kavgayı sokakta öğrendim ve bu esnada da çok dayak yedim.
-Yanımda bodyguard bulunduruyorum ,sebebi ise kendim için değil milleti dövmemek için.
- Şu an 76 yaşında olan annesinin 70 yaşında iken ikinci bir evlilik yaptığını söyleyen Teoman, o yaşlarda yapılan evliliklerin sebebini anlayabildiğini ve annesinin evliliğine karşı çıkmadığını dile getirdi.
-Magazinin basında gerektiğinden fazla yer alıyorum. Liseyi bitirdikten sonra çalışmaya başladım. Bulunduğum yere tırnaklarımı kazıyarak geldim. Küçük bir barda şarkı söyleyerek hayatımı kazanacağıma inandığımı düşünmüştüm.
-Tanıdığı her erkek gibi kendisinin de zampara olduğunu söyleyen Teoman, "zamparalık yapmayan erkek yoktur, sadece gizli yapıyordur" dedi.
-Sahnede sarhoş olup bir şarkıyı 4 defa okuduğunu anlatan Teoman, paradan anlamadığını ve menajerinin kendisine her gün harçlık verdiğini söyledi. Bu olay hakkında bir anısını da şöyle anlattı: "Bir keresinde çorbacıda çorba içerken yanımda para olmadığını fark ettim ve çorbacı beni tanıdığı için ondan eve dönüş için taksi parası aldım ve menajerim öbür gün gidip borcumu kapadı"
- Teoman, örnek alınacak biri olmadığını gençlerin eğer içiyorlarsa adam gibi içmeleri gerektiğini ve kendisinin sarhoşken düştüğü komik durumları görmelerini istedi.
-Şehir hayatından sıkıldığını ve arada sırada sakin ve sessiz bir yerlerde tatil yaptığını anlatan Teoman, hayatının geri kalan kısmını sakin ve sessiz bir şekilde geçiremeyeceğini söyledi...
- Kavgayı sokakta öğrendim ve bu esnada da çok dayak yedim.
-Yanımda bodyguard bulunduruyorum ,sebebi ise kendim için değil milleti dövmemek için.
- Şu an 76 yaşında olan annesinin 70 yaşında iken ikinci bir evlilik yaptığını söyleyen Teoman, o yaşlarda yapılan evliliklerin sebebini anlayabildiğini ve annesinin evliliğine karşı çıkmadığını dile getirdi.
-Magazinin basında gerektiğinden fazla yer alıyorum. Liseyi bitirdikten sonra çalışmaya başladım. Bulunduğum yere tırnaklarımı kazıyarak geldim. Küçük bir barda şarkı söyleyerek hayatımı kazanacağıma inandığımı düşünmüştüm.
-Tanıdığı her erkek gibi kendisinin de zampara olduğunu söyleyen Teoman, "zamparalık yapmayan erkek yoktur, sadece gizli yapıyordur" dedi.
-Sahnede sarhoş olup bir şarkıyı 4 defa okuduğunu anlatan Teoman, paradan anlamadığını ve menajerinin kendisine her gün harçlık verdiğini söyledi. Bu olay hakkında bir anısını da şöyle anlattı: "Bir keresinde çorbacıda çorba içerken yanımda para olmadığını fark ettim ve çorbacı beni tanıdığı için ondan eve dönüş için taksi parası aldım ve menajerim öbür gün gidip borcumu kapadı"
- Teoman, örnek alınacak biri olmadığını gençlerin eğer içiyorlarsa adam gibi içmeleri gerektiğini ve kendisinin sarhoşken düştüğü komik durumları görmelerini istedi.
-Şehir hayatından sıkıldığını ve arada sırada sakin ve sessiz bir yerlerde tatil yaptığını anlatan Teoman, hayatının geri kalan kısmını sakin ve sessiz bir şekilde geçiremeyeceğini söyledi...
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar