bugün
- sözlüğe elini atan erkeğin namusu25
- uyudun mu mesajı8
- regl ağrısı çeken sevgiliye yapılacaklar8
- dövme yaptıran erkeklerin genelde gay olması10
- dövmeli küpeli bi erkeği damat getirmek11
- sözlük yazarlarına güvenmek15
- fazla samimiyet9
- boyumun 2 cm kısalması21
- sözlüğe bir daha gelinse alınacak nickler8
- anın görüntüsü26
- bugün elini paylaşan yarın neresini paylaşır7
- uzun saçlı küpeli dövmeli hukuk okuyan erkek5
- elleri güzel erkek nasıl oluyor sorunsalı23
- 64 5 yaşında yks'ye hazırlanmak4
- sözlük yazarlarının kudurtan kombinleri13
- otelde sevişmek8
- küpe takan adama kız vermem diyen baba4
- her şeyin mizahı yapılmalı mı14
- teoman'ın 60 yaşına girmesi6
- türk erkeğinde olması gereken meziyetler18
- kocanızın kulağını deldirir misiniz4
- geçmişe takılıp kalmak4
- kendi değerimizi biz mi belirleriz başkaları mı13
- kulak memesi delik bir erkeği ciddiye almak4
- nev10
- bilinçaltı internet ve yapay zeka etkileşimi6
- chatgpt'ye kötü özelliklerimi söyle demek7
- mal mıyım sorunsalı13
- iphone 18 pro max için neyinizi verirdiniz10
- karınız için çamaşırları elinizde yıkar mısınız8
- ktç2
- kiraz cicegi kolonyasi41
- truesuzluk2
- küt saçlı hatun12
- sözlüğe elini ayağını atan tipler3
- arda turan2
- gece zurna dürüm söylemek2
- arabada sevişmek2
- ilk türettigim sözcük4
- hasidikler2
- sözlük kızlarının bugünkü kombinleri11
- hiçbir zaman gönlü alınan biri olmamak4
- sözlükte elini paylaşan erkekle ciddi düşünmek2
- sözlük kızlarının meme savaşı7
- fazla düşünceli olmak4
- arkadaşlar bakar mısınız6
- afet hoca geliyo afet hoca geliyo ihihihi6
- midye tava4
- gece gece gelen kaşarlı sucuklu tost kokusu3
- sözlük yazarlarının saatleri8
Biraz kusayım belki rahatlarım.
Hayatımı özetleyen parçalar;
https://youtu.be/U0cxwSDUXyM
https://youtu.be/o2HYg6L-6Tc
Şu bok çukurunda belki de kendime en yakın hissettiğim şey bu parçaların sözleri. Nur içinde yat üstad.
Çok seversin karşılığını alamazsın biraz bunalım, biraz alkol sonra devam,
Seversin, karşılık da alırsın, sonra aldatılırsın, ite kaka bi şekilde yine devam,
Ya da ne bileyim cebin dolu değildir yine bunalırsın; küfreder, kahrolursun, ufak şeylerle de olsa mutluluğu tadıyorsundur, yine devam...
Öyle bir bok sarmalına girdim ki çıkamıyorum. Bir insanın hayatı bu kadar ters gider mi?
Hadi gidiyor diyelim en yakınındakilerden başla hiçbirisinden de takdir, yardım görmez mi insan? Ama ben biliyorum, başta al sorumlulukları genç hatta çocuk yaştan itibaren ondan sonra "zaten bu garanti bunla ilgilenmeyelim baksana ne kadar düzgün" desinler.
Erişkin bir birey ol yine aynı bok, "tamam canım bu olgun biri ne güzel insan" desinler ancak, bunu içlerinden geçirip sana karşı bi koz olarak kullansınlar. Takdir görme, takdirini sikeyim, saygı bile görme, aksine şımarıklık gör, tepene binsinler.
Yalnızlık denen orospu çocuğunu sapına kadar yaşıyorum. Yetmezmiş gibi her türlü bela, dert, tasa üstüme çullanıyor.
Atalay filiz denen kahpenin evladı, tez bul beni. Ya ben seni sikerim, ya sen beni sikersin. Sen beni sikersen kurtulmuş olurum bu lağım çukurundan, iyi olur, ben seni sikersem kahraman olurum en azından ilgi açlığım diner, bu da iyi bir şey. Hiç olmadı beraber, suriye'de şehit olmak için plan kurarız, kesin lojistik desteğin vardır senin.
(bkz: sen seçilmiş kişisin beni bul arif)
Hayatımı özetleyen parçalar;
https://youtu.be/U0cxwSDUXyM
https://youtu.be/o2HYg6L-6Tc
Şu bok çukurunda belki de kendime en yakın hissettiğim şey bu parçaların sözleri. Nur içinde yat üstad.
Çok seversin karşılığını alamazsın biraz bunalım, biraz alkol sonra devam,
Seversin, karşılık da alırsın, sonra aldatılırsın, ite kaka bi şekilde yine devam,
Ya da ne bileyim cebin dolu değildir yine bunalırsın; küfreder, kahrolursun, ufak şeylerle de olsa mutluluğu tadıyorsundur, yine devam...
Öyle bir bok sarmalına girdim ki çıkamıyorum. Bir insanın hayatı bu kadar ters gider mi?
Hadi gidiyor diyelim en yakınındakilerden başla hiçbirisinden de takdir, yardım görmez mi insan? Ama ben biliyorum, başta al sorumlulukları genç hatta çocuk yaştan itibaren ondan sonra "zaten bu garanti bunla ilgilenmeyelim baksana ne kadar düzgün" desinler.
Erişkin bir birey ol yine aynı bok, "tamam canım bu olgun biri ne güzel insan" desinler ancak, bunu içlerinden geçirip sana karşı bi koz olarak kullansınlar. Takdir görme, takdirini sikeyim, saygı bile görme, aksine şımarıklık gör, tepene binsinler.
Yalnızlık denen orospu çocuğunu sapına kadar yaşıyorum. Yetmezmiş gibi her türlü bela, dert, tasa üstüme çullanıyor.
Atalay filiz denen kahpenin evladı, tez bul beni. Ya ben seni sikerim, ya sen beni sikersin. Sen beni sikersen kurtulmuş olurum bu lağım çukurundan, iyi olur, ben seni sikersem kahraman olurum en azından ilgi açlığım diner, bu da iyi bir şey. Hiç olmadı beraber, suriye'de şehit olmak için plan kurarız, kesin lojistik desteğin vardır senin.
(bkz: sen seçilmiş kişisin beni bul arif)
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar