bugün

golden retriever

lan aceba uzaylılar bunların beynine çip yerleştirip insan ırkı hakkında bilgi toplamak için mi yolladılar aramıza diye düşündüren köpek. yahu sen bir köpeksin git köpeklik yap ne diye insancılık oynayıp zekamı sorgulattırıyorsun bana.

suç işlediklerinde bağırırsın, kızarsın ve küser gider ama gözü hep sizdedir, çağırsada gitsem yanına diye can atar, yattığı yerden suratınızı izler en küçük yüz hatlarınızdaki değişiklikte hemen kuyruk sallamaya başlar ehh bu görüntüye kayıtsız kalacak bir insan evladı görmedim şimdiye kadar.(yerim seni lan piç)

dışarı çıktığınızda uygun ortamlarda tasmasını salarsınız hemen koşarak diğer insanlara kendini sevdirir, ulan sattı beni yine diye düşünürsünüz ama hele bir köşeye saklanın ve izleyin bu sadık itleri, ortada olmadığınızın farkına varınca deli gibi sağa sola koştururlar sizi ararlar az önce yalakalık yaptığı insanları gözleri görmez tek istedikleri sizi bulmaktır.

şimdiye kadar gördüğüm en kibar köpektir efendim ayrıca bunlar, elinizden birşeyler yerken o kadar nazikdirlerki imrenirsiniz bu davranışlarına, birşeyi yemesini istemiyorsanız ve komut vermişseniz açlıktan ölselerde dokunmazlar ama gözünüzün içine öyle bir bakarlar ki dayanamazsınız izin verirsiniz, o yüzden bu cinsin çoğunluğu obezdir.

oldukça tabansızdırlar, gece yatağınıza girdiğinizde hemen ayak ucunuza gelir yatar merdiven boşluğundan duyulan seslere önce hırlar sonra verdiğiniz gaza bağlı olarak havlamaya başlar, yataktan kalkıp kapıya doğru yöneldiğinizi gördüklerinde birden fırlarlar kapıya doğru havlayarak tabi arkayıda kontrol ederek, geliyormusunuz diye. peşinden gitmesseniz yarı yoldan geri dönerler.

tatil düşmanıdır, yıl boyu ihtiyacını hissettiğiniz tatil planınıza dahil etmeye çalışırsınız evcil hayvan kabul eden yerlere bakarsınız, nafile tatile gitmekten vazgeçersiniz nihayetinde.

beslemeyenler için sadece bir köpek cinsidir, besleyenler için herşey.