bugün

iyilikhane

iyilik meraklısı güzel insanların olduğu hoş bir oluşum. Temel olarak yetim ve muhtaç çocuklar konusunu alan bu kardeşlik hızla büyümeye ve daha güzel işler yapmaya devam etmekte. Yetim ve muhtaç çocukların insani kültürel sosyal ve entelektüel ihtiyaçları için projeler hazırlamakta ve projeleri finanse edecek kaynaklar üretmekte. Tüm bu süreçte olabildiğince hayirsevere ulaşmak birlikte yetim ve muhtaç yavrularımızın şevkat ihtiyaçlarını yalnızlığını bir miktar da olsa sağlamayı hedeflemekte. Başı oksanmamis bir yetimin kalmadığı bir dünya hayaliyle sürekli bir özveriye sahne olan oluşumdur kendisi. 2011 yılında Boğaziçi üniversitesinde kitap aracı projesiyle yola cikan bu gençler Afrika'da birçok kataraktlı insanın sağlığına kavuşmasına yardım etti taa Malavi de bir yetimhane inşa ettiler mazlum topraklar olan Tayland patani de 360 kişilik okul yaptırdılar Bangladeş te yeni bir yetimhane icin vargucuyle uğraşan bu güzel insanlar 200 e yakın yetimin de her ay masraflarını karşılamakta. Basta kim bilebilirdi ki kitap aracıyla tüm bu iyilikler yapılabilirdi ama Allah yardımcıları oldu ve bugün yurtdışında mazlumlara yardım edebilecek hale geldiler Allah onlardan razı olsun.

web sitesi: (bkz: http://www.iyilikhane.org.tr)
© copyright 2005 - 2026