bugün

sözlükte birisiyle tanışmak

Bu sözlükte yıllarca yazan biriyim. ilk yazarlığımı sildirdikten sonra bunu aldım.

Bu yıllar içinde birçok entry girdim. Çoğu kişinin entrylerini de takip ettim. Beğendiğim kişiliklerle tanıştım. Bazılarını facebook'ta ekledim, bazılarıyla telefonla görüştük, bazıları ile gerçek hayatta buluştuk. Hatta bu şekilde bir sevgilim bile olmuştu.

Ama sözlük, şuna dikkat ettim ki tanıştığım veya konuştuğum hepsinde bir anormallik vardı kesinlikle. Erkek arkadaş koleksiyonu yapan kızlar mı dersiniz, kendi yüzü dışında cinsel organının resmini atan erkekler mi dersiniz.. Hepsiyle karşılaştım.

Genellikle de 10 erkekle aynı anda konuşan kızlara rastladım. Bunun sebebini sorduğumda bazıları anormal olduğunu düşünüyor, bunun artık pis bir alışkanlık olduğunu kabul etseler de ilgi bağımlılığı yüzünden bırakamıyorlar. Geri kalan kısmına sorduğumda da buna gayet normal diyip "yoksa bana mı yazıyorsun, neden soruyorsun" moduna girmişlerdi. Bunun yanlışlığını defalarca vurguladıktan sonra konuştuğum kimse kalmadı.

Erkeklerden tanıştıklarım da genellikle kendine pek güvenmeyen veya asosyal yapıları olan kişilerdi. Yeteneklerinin farkında değiller ve yanlız oldukları için üzülüyorlar. Aldatılma ve terk edilme hikayeleri, korkuları var. Derin bir kendine güven kaybı. Hep onları iteklemen ve kendisini göstermesini beklemek gerekiyor. Bu da beni çok yorduğu için düzenli konuştuğum kimse kalmadı.

Anlayacağınız, anormal olan herkes bu sözlüğe doluşuyor. Bu topluma neler oluyor? Bunun sorumlusu nedir ve çözümü nedir diye hep düşünüyorum. Bu sebeple çok kişiyle konuşuyorum, tanışıyorum. Ama anlayacağınız, benimki hep hüsran hep hayal kırıklığı oldu.