avrupa nın pkk yi terör örgütü olarak görmemesi

avrupalıların, önce bir leyla zana'ya (ya da bir dtp bayan milletvekiline) sonra bir de emine erdoğan ya da first lady'mize baktıktan sonra kendilerinde oluşan ''hangisi bize daha yakın'' kanaati dolayısıyla oluşan durum.

tabi bu bir şaka ile karışık dokundurma, ancak gerçek şu ki ab'nin ve abd'nin ülkemize karşı niyetleri ortadadır. böyle örnekler çok, sonra da unutulup gidiyor. hatırlamak gerek; ab isteği ile atatürk tablolarını indirecektik devlet daireleri duvarlarından. bir ara askerlerin göğsündeki ambleme de birşeyler olmuş geri dönmüştü fettullahçı genkurbşk zamanında. işte ''bu ab''ye girmek için taviz üstüne taviz verenler hala en yüksek oyu alıyorlar bu memlekette.

ab kapısında par-ça-la-nı-yo-ruz! hala ama hala bunu anlamayanlar var. yıllardır bas bas bağıran atilla ilhan (allah rahmet eylesin, bu büyük vatanseverimizin kitaplarında her şey çok açık yazıyor) , ilhan selçuk, doğu perinçek, süheyl batum ve daha adını sayamayacağım binlerce milliyetçi ve vatansever toplum önderi hala bu olguyu bazı kalın kafalılara anlatamamıştır.