bugün

sözlüğe kürtçe entry girmek

en büyük sayı kadar söyledik daha önce ama, yine söyleyelim;

son derece normaldir. olması gerekendir. hadiseyi götünden anlamakta ısrar eden bünyeler, faşist dendiğinde de kızıyorlar. faşistsin lan, ırkçısın, lanet olası bir türkçüsün!

bana bir tane entry gösterin bakayım, tanım kısmı kürtçe olan! bre andaval, anlamıyorsun değil mi? bir şarkı kürtçe ise, bu tabiki kürtçe yazılacak. senin keyfin yerine gelsin diye uğraşmaz burda kimse. sen hiç gördün mü, hayata dair iç burkan detaylar başlığına kürtçe bir entry girildiğini? göremedin, göremezsin de!

neymiş efendim, hem kürtçe entry girecekmiş adamlar, hem de kardeşlikten bahsedeceklermiş. ulan senin kardeşliğine sokayım! senin her tarafın kardeş olsa ne olacak? sen bu zeka seviyenle, bizlere mendil tutarsın anca...

başka bir dilde entry giren adam görmüştüm ama ben. siz de görmüştünüz hatta. adam başlıklara azeri türkçesi ile yazıyordu. yere-göğe sığdıramıyordunuz. azkurt idi sanırım nicki. hatırladınız değil mi?

o adamın yaptığı idi, burda olmaması gereken. ha o da açsaydı azerice şarkılar için başlık, oraya şarkı sözünü yazsaydı... o da normaldi. normal olmayan sizlersiniz, sizler!

dönüp bir baksanız götünüze, açıkta kaldığının farkına varsanız, hiçbir sorun kalmayacak ki...