bugün

ayrılıkçı türkler

yurt dışındaki türkler ve türk dünyası hakkında ne düşündüklerini merak ettiğim ayrılıkçı türk arkadaşlardır. şimdi kürtlerden ayrılacağız tamam, kürtleri çoğunlukta olduğu illere postalayacağız, o da olmazsa vatandaşlıktan çıkarıp, hizmet vermeyeceğiz, bir şekilde gitmelerini sağlayacağız çoğunlukta olduğu illere vesaire, onlar da tamam!

peki ya başka ülkelerde türklerin çoğunlukta olduğu bölgeler? anladığım kadarıyla her halkın kendi kaderini tayin etmesi ilkesini savunuyorsunuz. bu nedenle kürtlerin çoğunlukta olduğu yerlerde devlet kurma hakkı var size göre. o zaman batı trakyadaki türkler için, musul ve halepteki türkmenler için ve ermenilerin gaspettiği azerbaycan toprağı karabağda tekrar azerilerin yaşaması için de bir kalkışmanız olacak mı? yoksa amacınız tamamen iç türkleri kurtarıp sırf türkiye türkleriyle bir geleceğe yürüyüş planı mı yapmak?

türkiyede kürtlerin çoğunlukta olduğu iller varsa, türkiye cumhuriyeti sınırları içerisinde olmayıp ama türklerin çoğunlukta olduğu iller de var. bu durum hakkında ne düşünüyorsunuz? sonra batı trakya türkleri, ortadoğu türkmenleri, azerbaycan türkleri gibi türkiye türklerine yakın türk toplulukları hakkındaki görüşleriniz nelerdir? saygılar!