bugün
- devlet kim lan6
- ben geldim naneler14
- deniz göktaş'ın gözaltına alınması17
- kadın poposundan kasa diye bahseden erkek11
- kız arkadaşıma hediye edeceğim araba için öneriler11
- pandela tarzı entry gir6
- ispanyol erkeklerini türk erkekleriyle takas etmek3
- geceye 90 lardan bir şarkı bırak5
- 35 yaşında ölmek3
- 20263
- sözlükte flörtleşmek18
- renkli gözün türkiyede çok yaygınlaşması5
- hem entelektüel hem sikici hem yakışıklı erkek8
- kaçak bey kullanmayan elektrik3
- mmm pandela poposu kocaman5
- tai lung ile revani yemek4
- wednesdayin annesi9
- erkekler olarak sokakta donla dolaşmak istiyoruz4
- sözlüğün zıvanadan çıkması2
- annenin ölmesi5
- ferdi özbeğen3
- kaçak elektrik kullanmayan enby2
- üç beş kitap okumakla münşi olunmaz3
- sözlük tipsizlerinin fotoğrafları7
- alain delon vs cüneyt arkın5
- sözlüğü siliyorum dostlar17
- pandela43
- kuş ölür sen uçuşu hatırla2
- nelson pandela2
- eskişehir barlar sokağı2
- izlenmiş en kusursuz film8
- fuckbuddy3
- what will happen if'i m from this village2
- khk ile devletten şutlanan cemaatciler3
- arkadaşlar bu ayakkabı nasıl8
- alev isimli kızların genel özellikleri3
- azgın türbanlı10
- pandela'nın allah'tan tövbe alması2
- tayyib i allah bile indiremez2
- 19 cm damarlı penis2
- yerim seni2
- gece sıcağı2
- erkekleri taciz eden kadın3
- türk müsün6
- mavi gözlü erkek5
- sözlüğün kahve olması13
- kız arkadaşın 17 saattir mesaj atmaması17
- evleneceğiniz yazarı neye göre seçersiniz4
- kızların çabuk büyümesi2
- ismet bin şerh'i çağmini vel astronomi el öklidevi2
abd'de powerball ve piyango çekilişlerinin nasıl yapıldığını incelemesi gerekenlerin savunduğu kokuşmuş kurum. 20 milyon babasının parası mı bu kurumun? halkın parası. o zaman adil şekilde dağıt. kolon ücretini makul seviyeye indir bir defa asgari ücrete oranlayarak. her hafta devreden oyun sonuçta. çekilişlerin video kayıtlarını internet sitende bulundur ve ayrıca milli piyango tv'yi kurup çekilişleri naklen de yayınla. ikramiye isabet eden kişiye de basın toplantısı ile çekini var. kimdir, necidir, herkes tanısın. o ne öyle kaptı kaçtı gibi. halkın parası arkadaş bu. kazanan güle güle kullansın ama kendi adamınız olmadığını hele bir kanıtlayın şu talihlinin. neden bu adamlar hep belli şehir ve ilçelerden çıkıyor ayrıca ?
hiç abartmıyorum, gelişmiş bir ülkede bir kurum bunların keyfi davranışlarını sergilese oyun oynatma yetkisi elinden alınır. çünkü tartışmaya, eleştiriye ve şaibeye çok açık laçka bi sistemleri var.
acilen kaldırılmalı ve bu alan küresel şirketlerin adil rekabetine açılmalı.modern ülkelerde devlet loto, toto oynatmaz. devlet sadece vergisini alıp, denetimini yapar.
hiç abartmıyorum, gelişmiş bir ülkede bir kurum bunların keyfi davranışlarını sergilese oyun oynatma yetkisi elinden alınır. çünkü tartışmaya, eleştiriye ve şaibeye çok açık laçka bi sistemleri var.
acilen kaldırılmalı ve bu alan küresel şirketlerin adil rekabetine açılmalı.modern ülkelerde devlet loto, toto oynatmaz. devlet sadece vergisini alıp, denetimini yapar.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar