bugün

akp nin 14 yıldır iktidar olmasının sebebi

2002-2009 arası muhafazakar demokrat gömlekleri ile liberllare varana kadar halktan aldıkları destek ve dünyanın ekonomik olarak büyümesi sonucu göreceli bir büyüme. çünkü türkiye 2002 den beri süreçte ortaya bir dünya markası koymuş mu? tabii ki de hayır. üretim alanında bir gelişme var mı? taibi ki de hayır. demek ki türkiye dümnyaya bir pazar olmuş. dünya büyürken pazar da büyümek zorunda kalmış.

2009-2012 arasında liboşların ergenekon vs. davalar sonucunda cemaatin akp eliyle devlet içinde ne derece yapılandıklarını görüp, "lan biz ne bok yedik" demesi ile desteklerini çekmesi fakat ekonomik büyümenin devam etmesi nedeniyle, halkta akp muhalefetinin karşılık bulamaması.

2012-günümüz de ise hipnoz haline girmiş bir halkın kayıtsız şartsız desteği. zira artık türkiyede devlet yok anayasa yok üretim yok ekonomik ilerleme bir kenara gsmh da düşüş var. fakat katar ve suud fonlarının kendileri için çerez parası olan sıcak para destekleri ve ışid ile petrol ticaretleri ile bu açığı kapamalarınından dolayı desteği kesmemeleri, bahçelinin 7 haziran akşamı verdiği hayat öpücüğü ile akp'yi fetret devrinden çıkarması, yeni osmanlıcılık gibi temelsiz boş bir hayalin cahil kitlelere pompalanması, tek adam fantazileri ve en önemlisi havuz medyası ile her gün umarsızca, ahlaksızca ve utanmazca pompalanan akp propagandası.

kısaca ülkenin beyaz yakası olarak gerçek anlamda bir direnişe geçilmezse, eğitimli olduğunu, zeki ve üstün olduğunu her fırsatta savunan orta sınıfın, cahil maymunlar sürüsü tarafından esir alınıp, yok edilmesinin tarihini yaşayacağız.