memem var beni sec pozu

görsel

efenim malum birçok ülkede, değişik formatlarda birçok arkadaşlık sitesi bulunmaktadır. formatları değişiktir desek de, hemen hemen hepsinin ana hatları ile işleyişleri aynıdır. siteye üye olursun, kişisel bilgilerini girer bir güzel kendini översin, hoşlandıkların/hoşlanmadıklarını duyurarak kendine en uygun olanın seni bulmasını beklersin... bir de fotoğraf olayı var tabi. işte üzerinde durmak istediğimiz konu bu.
yukarıda linki verilen resimdeki kızımız, yabancı bir ülkenin* süfer bir arkadaşlık sitesinde kısmet arayan dünya güzellerinden sadece biri. profiline koyduğu resim üzerine tez yazılır aslında. bu kızın arkadaş bulmak amacıyla kendini tanıtmak için kullandığı bu "meme var, hemide yımışacık" resmi, ülkenin tv'lerinde yayınlananlarla çok yakından alakalı. gençlere sabah akşam mtv hiphopçularının sex/komedi karışık temalı kliplerinin çakmalarını yazan-yöneten yerli şarkıcıların kliplerini izletir isen, genç de onlar gibi olması gerektiğini düşünür. kendisi ile arkadaş olunması, toplum tarafından fark edilmesi, ilgi çekmesi için memelerinin olduğunu fark ettirmesi, fotorağ makinesine domalıp, dilini dışarı çıkararak dudaklarını yalamak sureti ile "seksi" olması gerektiğini düşünür. dejenere olmuş toplum böyle birşeydir işte. şimdi izin verirseniz niye bu kıza yazıp kendisi ile cinsel ilişkiye girmeyi düşünmeyip de, kendisini sosyal tespit aracı olarak kullandığımı düşüneceğim. *
tanım: kişinin cinsel uzuvlarından bir veya iki tanesini fotoğrafında ön plana çıkararak beğenilme çabası içerisine girdiği pozdur.