bugün
- 4 kasım 2026 fenerbahçe liverpool maçı74
- yazarların kulaklığında şu an çalan şarkı16
- olsun biz bir keresinde liverpool'u yenmiştik6
- devleti soymak milleti soymaktan iyidir3
- fenerbahçe liverpool'u yensin sakso çekeceğim26
- maçtan önce atıp tutan galatasaraylı yazarlar13
- o 8 0 diyen biri vardı3
- 5 kasım 2026 meteoroloji uyarısı2
- sözlükte kim kimle sevgili27
- arabada sakso4
- nervio43
- fenerbahçeli yazarlar8
- terapi niteliğindeki şeyler8
- febelilerin herşeyi abartması3
- abd ara seçimlerinin f35 ve caatsa'ya etkisi2
- israil'in gazze de çadıra hava saldırısı2
- queen ravenna adlı yazarın cerrah olması13
- iyi menemenin sırrı7
- sözlüğün en şık erkeği12
- yakıştırdığım çiftler serisi 115
- kadınların yaptığı en büyük hata9
- iyi memenin sırrı7
- sözlük hanımlarının bugünkü kıyafetleri7
- sabah akşam nervio yu konuşan sözlük11
- herkes kendi işini kurarsa kimse işsiz kalmaz15
- almanca bilmek5
- evrim varsa neden yarı insan yarı maymun yok6
- siyah sütyen5
- galatasaray taraftarı2
- kale3112 ifşa7
- arkadaşlar bi bakar mısınız9
- güzel bir kız nasıl tavlanır6
- tarihin en kötü liverpollunu yenmek2
- passatı olan erkek6
- muslettin amca14
- giresunlu kızlar6
- 8 haziran 2016 sözlükte yaşanan ifşa skandalı7
- meme4
- 3 kasım 2026 galatasaray stuttgart maçı25
- aleksey batrakov27
- balık yemeye yunanistan'a giden sözlük yazarı7
- sözlük kürdü55
- sözlük klasikleri12
- üstteki yazar hakkındaki varsayımlarınız7
- anın görüntüsü32
- gece uyumadan önce düşünülen şeyler5
- aşk9
- bütün gün giyilmiş sıcacık kadın botu kokusu8
- kadir mısıroğlu nu takip eden mallar11
- engineer288
Bugün rastgele (SPOILER iÇERiR) denk geldiğim dizidir. Dizide olan ve açıklık getirilmeyen şey seneler önce uzunca bir süre araştırdığım, hatta üretebilmek için bir çeşit bitki toplamak istediğim fakat hiçbir zaman gerçekleştir(e)mediğim DMT yani ruh molekülü olarak adlandırılan maddedir. Hatta dizide Erdal Beşikçioğlu ders sahnesinin sonunda "bakalım ruhun molekülü varmıymış?" demesine karşın direk "var, hatta dmt (dimetiltriptamin) adı" cevabını verdim fakat hakkaten dizinin bu madde üzerine kurulu olacağını düşünmemiştim. Bilmeyenler için kısa bilgi; DMT aslında vücutta var olan fakat yalnızca ölüm ve doğum anında epifiz tarafından salgılanan bir hormondur. Genelde "tünelin ucunda ışık gördüm" diye diye dalga geçtiğimiz insanlarda da bu hormonun yaşam anında da salgılandığı tespit edilmiştir. Bunun dışında vodoo ve şaman büyücülerinin de kullandığı bir maddedir. Dizide bu yüzden şaman ayinine gidilmektedir. Halüsinojen olarak yasaklanan fakat diğer halüsinojen maddelerden ziyade bağımlılık ve diğer zararları asgari düzeyde olan (sigara bile daha yüksek bağımlılık yaratır) bu maddenin üretimi, dağıtımı ve satışı yasaktır ve çok ciddi yaptırımları mevcuttur.
Edit: Bu arada 46 deli raporlarının sağ üst köşesine yazılan rakamdır, çoğunuz bilir zaten. Dizinin bu yönde ilerleyeceği bellidir.
Edit: Bu arada 46 deli raporlarının sağ üst köşesine yazılan rakamdır, çoğunuz bilir zaten. Dizinin bu yönde ilerleyeceği bellidir.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar